Let op BUS: Go Ahead Eagels – Fortuna Sittard

Busreis naar Go Ahead Eagels – Fortuna Sittard

Zoals bekend zal Fortuna SC komende vrijdag 18 december een bus laten rijden naar de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagels in Deventer. Als alles volgens planning verloopt zal de bus om 16.30 u vertrekken. Wij hebben echter gisteren bericht ontvangen dat de bus mogelijk iets later zal moeten vertrekken i.v.m. een reis die vooraf nog plaatsvindt met deze bus. Wij kunnen dus niet helemaal uitsluiten dat we enige vertraging zullen oplopen. Er is echter voldoende ruimte in het tijdschema om ervoor te zorgen dat iedereen die met de bus mee reist voor aanvang van de wedstrijd in Deventer aanwezig zal zijn. Mocht er dus enige vertraging ontstaan dan hopen wij op uw begrip!

Het omwisselen van de omwisselbiljetten voor de autocombi naar de wedstrijd Go Ahead Eagels – Fortuna Sittard, die gespeeld wordt op vrijdag 18 december 2015, zal plaatsvinden tussen 18:45 u en 19.15 u voor de ingang van de La Place, bij tankstation de Somp gelegen op de A50 net voor het knooppunt met de A1.

Voor mensen die nog geen omwisselbiljet hebben gekocht of zich ingeschreven hebben voor de busreis naar Deventer is het nog mogelijk om toch onze trots te steunen in Deventer. Inschrijven voor de bus is nog mogelijk door te bellen met de commissie busreizen van Fortuna SC, telefoonnummer 06-38130110. Ook zijn er nog enkele omwisselbiljetten en parkeerkaarten te koop bij Fortuna Sittard. Tijdens kantooruren zullen deze verkocht worden op kantoor van sportcentrum ’t Anker in Buchten. Twijfel dus niet en zorg dat je erbij bent tijdens de laatste wedstrijd van Fortuna Sittard in 2015!