Live Radio: Go Ahead Eagles-Fortuna Sittard

Vanavond de laatste wedstrijd voor de winterstop. De tegenstander is het afgelopen seizoen gedegradeerde Go Ahead Eagles.

Na een goede periode en een tijdelijke éérste plaats in de Jupiler League, heeft G.A.E. de laaste vijf weken diverse steekjes laten vallen. Na drie verliespartijen op rij speelden de mannen uit de Adelaarshorst slechts gelijk in de laatste thuiswedstrijd en vorige week werd weer eens gewonnen. Met 0-1 bij NAC Breda.

Onze eigen geel-groene trots wil verder bouwen op het goede resultaat in de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Het éérste duel onder leiding van onze nieuwe trainer Ben van Dael. Zeer benieuwd naar de opstelling en vooral met betrekking tot Luc Mares, die afgelopen vrijdag volgens ondergetekende (en niet alleen ik) de man of the match was. Dus vanavond gaan we voor niet minder dan de volle winst.

Uiteraard zijn wij  (alvorens ons te storten op o.a.de kerstmaaltijd , oliebollen en champagne) er vanavond live bij. Rond half acht starten we met muziek, geklets, de voorbeschouwing en de opstellingen van beide teams. Even voordat de wedstrijd begint, draaien we uiteraard ons clublied. En vanaf de aftrap zijn Ger Ijpeij en Mervyn van Leeuwen weer present om de wedstrijd van commentaar te voorzien.

Klik op het voor jou passende icoontje, hieronder.

Alvast “eine zèlige Kerst en eine gooje Roetsch” gewenst van het hele team van Radio Fortuna SC.

Windows Media Player

iTunes

Winamp

Real Player

VLC

Quicktime

Mobiele kanalen:

iPhone

AndroidNamens Radio FortunaSC: Ger IJpeij (roepie-roepie)