Rondje langs de velden

Divers nieuws rondom de mooiste club uit het betaalde voetbal

  • GA Eagles, tegenstander van Fortuna Sittard hedenavond, heeft niet de beschikking over de middenvelders Sander Duits en oud-Fortunees Tommie Daemen. Beide fysiek sterke spelers zijn geschorst. Een flinke aderlating op het middenveld bij de mannen uit Overijssel. Orhan Dzepar en Norichio Nieveld zijn de vervangers.

  • Voor aanvang van het treffen hedenavond wordt GA Eagles Leon de Kogel gehuldigd. De spits is door aanvoerders en coaches uitgeroepen tot beste speler van de 2 de periode. Hiervoor ontvangt de speler De Bronzen Stier waarvan acte.

  • Aan de zijde van Fortuna Sittard heeft trainer Ben van Dael de beschikking over Roel Janssen en Yoeri Loen. Waar Janssen vorige week een schorsing uitzat en hedenavond in de basis zal starten lijkt de van een blessure terugkerende Loen plaats te nemen op de reservebank.

Mogelijke  opstelling:

Kaya

Dengering – Janssen – De Regt – Schroyen

Saddiki – Ospitalieri – Briels – Mert

Hutten – Lekesiz

  • Scheidsrechters vrijdagavond GA Eagles – Fortuna Sittard is de heer de Graaf. Zijn assistenten heten Honig en meints. 4 de official is de heer Blank.

  • Tim Janssen, Raymond Fafiani en Jordy Ter Borgh zijn geblesseerd

Dusver het sportieve gedeelte. Achter de schermen bouwt Fortuna Sittard aan een gezonde toekomst. Dat dit niet makkelijk is moge duidelijk zijn getuige ook een ingelaste sponsormeeting eerder deze week. Eendracht maakt macht en is nodig om betaald voetbal veilig te stellen in onze Westelijke Mijnstreek

  • Om extra inkomsten te genereren biedt Fortuna Sittard een ieder de mogelijk om halve seizoenskaarten aan te schaffen. Trainer Ben van Dael is nog ongeslagen en heel de club hoopt op sportieve voorspoed in het 2 de deel van de competitie. We spelen nog tegen FC Den Bosch, Helmond Sport, Almere City FC, Telstar, FC Oss, FC Eindhoven, Jong Ajax, MVV Maastricht en GA Eagles. Het venijn zit overduidelijk aan het einde van de competitie. Seizoenkaarten heeft u reeds als volwassenen al voor 90 euro. Jeugd, ouderen kennen een aangepast tarief.

  • Dat het financieel lastig is binnen de club blijkt uit het gegeven dat de spelersgroep over de maand november 10% minder salaris heeft ontvangen. In afwachting van cashgeld heeft onze club deze vervelende beslissing mogen maken. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan oplossingen waarbij een ieder moet beseffen dat het wel weer zo laat is.

Kortom: het rondje langs de velden, allemaal een stapje extra doen en dan komt het goed. Fortuna Sittard, veel succes vanavond in de hel van de Adelaarshorst waar mannen gevormd worden tot helden.

Fortuna SC, Linford