Mark van Bommel is FortunaSC (Aan’m) lid!

Fortuna fans zijn eigenlijk allemaal helden, strijders, vechters en doorbijters en mensen die heel graag iets willen doen om de club leuker en succesvoller te laten worden. De teller van de FortunaSC leden en het Aan’M pakket stijgt dan ook gestaag door; 181 leden waarvan een vijftigtal Aan’m lid zijn geworden. Het vijtigste lid is daarbij een heel, heel bijzondere Fortuna Sittard fan en wel Mark van Bommel.

Met gepaste trots willen we hier toch wel even melding van maken. Marc gelooft in de principes van FortunaSC en in het toekomstpotentieel van Fortuna Sittard en onderstreept dit nogmaals door dit keer lid te worden van het mooiste supporterspakket dat Fortuna Sittard te bieden heeft: het Aan’M pakket.!

Wil jij net als van Bommel ook lid worden van AAn’M ? Lees dan snel door…

In ruil voor je maandelijkse bijdrage van 10,- euro krijg jij volledig stemrecht op de technische investering die met het  ” Aan ‘M Spelerfonds ” geld gedaan zal worden. De technische staff van Fortuna Sittard doet de voorselectie, maar JIJ bepaalt.

En laat dat nu niet het enige zijn. Naast volwaardig lid van de FortunaSC krijg jij ook het enige echte vetorecht voortkomende vanuit het geel-groene aandee l dat de vereniging onder haar hoede heeft. Uniek in Nederland!  Beslisssingen die te maken hebben met de cultuur en identiteit van Fortuna Sittard worden, neen moeten conform de statuten van Fortuna Sittard en onze vereniging aan jou officieel worden voorgelegd (we bieden daarvoor een online referendum tool aan)!! Jij kunt dus zorgen dat we nooit meer over een fusie hoeven te praten!!!!!

Kijk hier voor meer informatie over onze lidmaatschapspakketten of download hier onze brochure of hier je inschrijfformulier.

Welkom bij de Familie…Aan ‘M

Auteur: Webmaster Kiprich