Mijlpaal Fortuna SC: meer dan 500 leden!

Na het opmaken van de balans na een prachtige open dag, willen wij als bestuur van Fortuna SC vol trots kenbaar maken dat we als vereniging een prachtige mijlpaal zijn gepasseerd. Daar waar we twee weken geleden bekend hebben gemaakt dat ons collectief was gegroeid tot 450 leden, heeft een zeer vruchtbare open dag geleid tot dusdanig veel nieuwe inschrijvingen – van jong tot oud – dat Fortuna SC nu officieel meer dan 500 leden heeft! We dienen wel een klein voorbehoud te maken, namelijk dat we er bij de telling vanuit gaan dat alle leden die zich in het verleden hebben ingeschreven, ook dit seizoen verbonden blijven aan het Collectief.

Het onverwachte succes heeft ook een kleine keerzijde: we zullen als vereniging nog blanco ledenpasjes moeten gaan nabestellen, daar de eerlijkheid gebied te zeggen dat wij als bestuur deze groei op dermate korte termijn – sinds 1 juli hebben we 80 tot 85 nieuwe leden mogen verwelkomen – niet hadden verwacht (maar natuurlijk wel gehoopt). Alle nieuwe leden die nog niet in het bezit zijn van een ledenpasje, zullen dan nog even moeten wachten. We gaan ermee aan de slag!

Wil jij ook lid worden van ons collectief? Klik dan hier om alle voordelen te bekijken van ons lidmaatschap en je direct online in te schrijven!

Namens het bestuur heten we alle nieuwe leden van harte welkom!

Bestuur Fortuna SC