De online huiskamer van Fortuna Sittard: Fortuna-SC tv!

Het seizoen is abrupt ten einde gekomen, het nieuwe seizoen kent nog wel wat onzekerheden. Samen-komen, samen-genieten, samen ene drinken. Het is allemaal niet meer vanzelfsprekend en we missen het! Hoog tijd om een uniek experiment met een digitale huiskamer voor Fortuna Sittard fans te starten waarbij jij en alle andere fans hun (vr)olijke of serieuze bijdrage in kunnen doen: Fortuna SC tv!

De competitie is afgelopen, het familie-uitje verdwenen en de weekenden beginnen steeds meer op ‘door-de-weekse-dagen’ te lijken. Saai dus. Hoog tijd voor een alternatieve huiskamer waarin er over Fortuna Sittard en haar fan beleving gelachen of gesproken kan worden!

De digitale huiskamer zal vorm krijgen door een twee-wekelijkse live uitzending van Fortuna SC TV welke van start zal gaan op Zaterdag 23 mei om 13.00 via de Facebook pagina en Youtube pagina van Fortuna SC. Wil je deze uitzending via Youtube niet missen, abonneer je dan op ons kanaal (klik hier) en zet de notificaties aan. Je krijgt dan bij de start van de uitzendingen een melding op je telefoon.

Ons enthousiast vrijwilligersteam heeft veel tijd en energie geïnvesteerd in techniek, regie, presentatie en vormgeving, waarbij we uiterst plezierig samenwerken met Fortuna Sittard om zo leuke en waardevolle uitzendingen voor jullie, de fans, aan te kunnen bieden. De  uitzendingen worden live vanuit het volledig gerenoveerde ‘Fortunahome’ aan de Milaanstraat uitgezonden, waarbij iedereen van harte welkom is om de uitzending bij te wonen zodra het weer mag. Zaterdag is dus de start en ja, dat vinden wij best spannend. Er zal vast van alles mis gaan, maar dat mag de pret niet drukken!

Vooruit kijken naar het nieuwe seizoen!
Fortuna Sittard heeft niet alleen de afhandeling van het oude seizoen in gang gezet, men heeft ook de campagne voor de nieuwe seizoenskaartverkoop gelanceerd. Veel fans zullen hier al gebruik van hebben gemaakt, maar een nog groter deel zal zeker ook twijfelen of heeft vragen. We zijn dan ook verheugd dat Chinouk van Zolingen van de afdeling ‘ Customer Services’  van Fortuna Sittard als gast aanwezig zal zijn (via inbellen) om de laatste stand van zaken te delen en om jullie vragen te beantwoorden. Ook voorzitter Jeroen Loos van Fortuna SC zal aanwezig zijn om namens het bestuur toe te lichten hoe de supportersvereniging het nieuwe seizoen in zal gaan. Indien je vragen hebt voor beide gasten kun je die op Facebook alvast stellen, de vragen met de meeste likes zullen zaterdag live gesteld worden!

Verder zal de show bestaan uit vaste (fan) items, zoals  ‘Fortuna in mien Bloud‘ (met deze keer in de spotlight de verbouwing van het fanhome en vrijwilliger Rene Mattheij), ‘Gael & Gruin Nuuts‘ (fan en club nieuws), ‘Kiek us hie & kiek us doa‘ (discussie thema) en ‘Respecteier de veier‘ (Quiz vraag). Ook zal ons nieuw lid van de Raad van Commissaris van Fortuna Sittard zich ff voorstellen en enkele vragen beantwoorden.  Al met al beloofd het een levendige en vermakelijke geel-groene show te worden!

Meedoen?
Een huiskamer is van ons allemaal. Dus wil je mee doen? Heb je iets leuks dat andere fans ook moeten zien of horen?  Deel het gerust (we doen alleen niets anoniem). Wil je een uitzending mee doen of denk je een mooie bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het programma te kunnen doen? Mail ons gerust op info@fortunasc.nl

Geef een reactie