Aflevering 1 Fortuna SC TV: De eerste uitzending

De eerste uitzending van Fortuna SC TV is geweest. Historisch, hilarisch, amusant, informatief, nog verder te verbeteren. Zo maar een greep uit de vele reacties die we hebben mogen ontvangen. Natuurlijk ging er nog lang niet alles goed, al was het maar omdat onze producer vanwege corona niet kon komen en we dus op het allerlaatste moment moesten improviseren, complimenten voor Arno die met een draaiboek in de ene hand en een meterslang mengpaneel in de andere hand jullie mocht entertainen. Dat lukte prima en dankzij onze enthousiaste gasten  hebben we de pilot uitzending toch maar mooi weten te realiseren. Dat het doek 10 minuten te vroeg viel mocht de pret verder niet drukken.

Rene Mattheij was onze eerste gast, een eer die hem zeker gegund was omdat die de afgelopen maanden enorm hard aan de verbouwing van het home- met vele anderen!- heeft gewerkt. Petje af. Namens Fortuna Sittard wenste Ivo, Christiaan (RvC) en Isitan iedereen succes met de uitzendingen en kregen we ook het laatste nieuws meteen mee, wist Chinouk ons te vertellen dat het overgrote deel van de fans gekozen had voor de ‘local hero’ optie en dat we 160 seizoenskaarten meer hebben verkocht dan een jaar geleden rond deze tijd (bijna 700 stuks). Jeroen Loos gaf aan dat de korting op het Fortuna SC abbo door de 12e man -jullie!- goed ontvangen is en dat het ledental zelfs weer iets stijgt. Daarnaast gaf onze voorzitter aan het komend seizoen de voorzittershamer door te willen geven. Er is dus een vacature :).

Dank dat jullie gekeken hebben en voor diegene die het nog eens wil zien kan het op Facebook en hier onder terugkijken. Weet je het antwoord op de Quiz vraag, heb je iets leuks wat je op Fortuna SC wil laten zien of heb je tijd en vaardigheden om ons te helpen de TV in de komende maanden verder te professionaliseren? Mail ons dan gerust op info@fortunasc.nl.

Geef een reactie