Nieuwe merchandise TGV

Dit zijn ze dan, de ontwerpen voor de nieuwe oplage merchandise.

De stickers.
Dit keer hebben we er voor gekozen om ze alle 3 in het Geel-Groen te maken en om ze een stuk groter te maken; 10×10 cm. De prijs en afhaalmomenten worden nog gecommuniceerd. Ze zijn (nog) niet te reserveren.

De shirts.
Deze zijn er in 2 ontwerpen. 1 casual adidas Sittard ontwerp en 1 camo TGV ontwerp. Beide shirts kosten €15,- per stuk. De maatvoering is hetzelfde als bij de vorige oplage adidas Sittard en TGV shirts, echter kunnen ze ook gepast worden voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd tegen Achilles. Dan kun je ook je shirt bestellen en betalen. Bestellen van shirts kan nu ook al via e-mail, echter de bestelling wordt pas definitief zodra het geld bijgeschreven staat op onze bankrekening of contant voldaan is bij de bekende jongens. Let op, shirts worden alleen op bestelling gedrukt en er zal later geen losse verkoop van de shirts zijn!!

Bestellen?
Stuur een e-mail naar tgv@fortunasc.nl met je naam, bestelling (welk(e) ontwerp(en) en welke maat) en het rekeningnummer waarmee je gaat betalen (dit ter controle in onze eigen administratie). Het TGV rekening nummer is: NL59RABO 3658316551 T.n.v. TGV (vermeld bij de internetbetaling ook even het e-mail adres waarmee je besteld hebt).

De shirts zijn hoogstwaarschijnlijk in de laatste week van augustus gereed. Nogmaals: De shirts vallen hetzelfde als de vorige oplage, wil je er echter zeker van zijn dat je de goede maat hebt, kom dan even naar de TGV tafel (welke in de buurt van de BBQ opgesteld zal wordne) voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd Fortuna Sittard – Achilles.

ps: Verkochte shirts kunnen achteraf niet geruild of terug genomen worden.

Bron: TGV