Nieuwe talenten op de grasmat ?

Vandaag, woensdagmiddag waren op de grasmat van het Fortuna stadion wellicht een aantal toekomstige Fortuneesjes te bewonderen. 9 Voetballertjes van VV Maasbracht werden door ´trainers´ Ramon Voorn en Jasper Waalkens onder handen genomen.

Onze twee groengele mannen deden dit op vrijwillige basis en de training en de bijbehorende rondleiding verzorgd door stadionbeheerder Henri waren een soort van verlaat verjaardagscadeau  voor de jarige Joël. Zijn vriendjes, allemaal voetballend in diverse F-elftallen van VV Maasbracht kwamen maar wat graag mee om eens door echte profspelers getraind te worden. Na een kledingcheck door Fortuna SC, nope er was geen zwartgeel shirt bij :), haastten de mannen zich al naar het veld waar Ramon en Jasper al op hun wachtten. Na een potje olifantentikkertje werden de jeugdige spelertjes bijgeschaafd op gebied van techniek en balvastheid en dat alles op een zeer leuke manier. Ze genoten zichtbaar en ook de twee Fortunezen toonden ook hun plezier om met deze mannetjes te werken. Volgens de ouders waren ze zelden zo gehoorzaam en aandachtig voor hun trainer(s).

Als afsluiter mochten ze allemaal een keer penalyschieten op keeper Jasper Waalkens (maar goed dat hij vleugelspeler is en geen keeper :P), maar dat pas  na eerst tien rondjes rondom de bal te hebben gedraaid. Gevolg dolgedraaid en duizelig een schot op de goal die dan ook allerlei richtingen uitvlogen, waarbij er toch een paar ook voorbij de ´keeper van de dag´ gingen.

Na dit alles nog een afsluitende rondleiding door het stadion waarbij de oeh en aah´s veelvuldig voorbijkwamen en de heren hun ogen uitkeken. Ik wil persoonlijk nogmaals Ramon en Jasper van harte bedanken voor hun aanwezigheid en de training die ze gaven.

Verder nog een paar foto´s….

Don Ramon legt het uit…..

…en doet het voor

​

Jasper en Ramon moedigen de jeugd aan

En ze luisterden allemaal………

Altijd leuk, een penalty mogen nemen…

​

En ter afsluiting juichen we allemaal alvast voor de winst op *oda :D…

en gaat het feestvarken Joël op de foto met Jasper en Ramon

Fortuna SC, Harald