Ook Supportershome heeft er zin in!

Fortuna Sittard heeft een klein supportershome welke gelegen is aan de (begane grond) hoofdtribunekant van het stadion. Het home is de thuisbasis van menig fan en wordt uitgebaat door de Fortuna SC. Deze vereniging wil dit jaar de glorietijden van het “Home” doen herleven. Een top eerstedivisie ploeg verdient immers ook een eigen sfeervolle top-tent voor haar eigen trouwe supporters! In een stapsgewijze opbouw zal er in de komende maanden gewerkt worden aan de verbetering van de faciliteiten, de inrichting, de catering, de prijzen en …de sfeer!

Om het nieuwe seizoen goed te starten is de Fortuna SC met Fortuna Sittard overeengekomen dat er nieuwe betaalmunten zullen komen die zowel in de gracht catering (bij Fortuna) als in het supportershome gebruikt kunnen worden. Dat scheelt alweer een hoop “gedoe” voor onze supporters. Daardoor gaan we ook naar 1 prijs in het stadion (excl. business ruimte) toe en dat zal een verlaagde prijs van 2 euro per munt worden (vorig jaar 2,10). Lekker toch!, zeker als je weet dat het supportershome vanaf vrijdag heerlijk fris Alfa bier op vat zal hebben!

Dat is het echter nog niet alleen. Een groep loyale supporters heeft het supportershome de afgelopen weken netjes gepoetst. Alles blinkt weer en staat klaar voor een klein (overwinnings) feest, want zowel voor aanvang als na afloop van de thuiswedstrijd tegen Achilles zal een DJ met zijn eigen set een lekkere voetbalsfee r gaan weg zetten.

Kom dus ook met je vrienden naar het supportershome. Het home is tussen de Noord/West-hoek en de hoofdingang en is voor iedereen, van jong tot oud,  gratis toegankelijk. Het home is vanaf 18.00 geopend.

ps: Ook interesse om mee te willen helpen in het opbouwen, onderhouden of verbeteren van het supportershome (van verbouwen tot meehelpen, sponsoren of als vrijwilliger) Feel free om ff een mailtje te sturen naar horeca @Fortunasc.nl of naar ons algemeen email adres

gepost door Kiprich