Opbrengst CD Fortuna Forever 100% voor TOF!!!

Deel I

Op zondag 24 juli 2011 wordt de nieuwe Fortuna CD ‘Fortuna Forever’ officieel gepresenteerd, dit uiteraard op Fortuna’s Open Dag welke tussen 13.00 en 18.00 uur zal plaatsvinden in en rondom onze Trendwork Arena.

20 Fortuna Sittard supporters konden zich via FortunaHome opgeven om als achtergrondkoor te fungeren voor 3 platen. Een ode aan de fans die als rots in de branding alle problemen rondom voortbestaan, met clubliefde wisten te trotseren.

Het wel bekende “Nao Veure Fortuna” werd nieuw leven ingeblazen. Een eigentijdse tekst (jaja, we worden kampioen!), met een trendy boom-bass zorgen voor sensatie!! Ook fungeerden de 20 gelukkigen als background voor maar liefst twee platen van Big Benny. Het welbekende ‘Ohohoo’ FortunaHome song, uiteraard hier één van.

De opnames waren super, het Fortuna gevoel fantastisch.  Later deze week volgen meer foto’s.

Bron: FortunaHome, Home of True Support!

Deel II

Zoals belooft heeft u van FortunaHome nog enkele unieke sfeerfoto’s tegoed van de CD opname “Fortuna Forever”. Ondertussen is bekend dat er 500 CD’s zullen worden gedrukt en dat dit schijfje 9,95 zal kosten. Het mooie van dit unieke project is dat de gehele opbrengts (5.000 euro!) ten gunste zal komen van Trots Op Fortuna (TOF). U leest het goed, niet 1 euro, niet 2 euro, maar uw volledige 9,95 euro komt in het potje van TOF!!

De organisatoren proberen met dit unieke project dus zoveel mogelijk geld te creeeeren voor onze club. Om extra geld te creeeren wordt gedacht aan een veiling van de 1ste CDm die exclusief gesigneerd lijkt te woren door voetballer Mark van Bommel. Tegen opbod zou het allereerste exemplaar dan verkocht worden op de Open Dag. Verder denkt de organisatie ter promotie aan een fotosessie me Henk en Rita, t Big Benny en Kartoesj!! Jaja, dat zou toch fantastisch zijn.

Voor nu de supportersfoto’s van de 20 fans die als achtergrondkoor mochten fungeren. Kopen die CD!!!!

Namens FortunaHome wensen we de organisatie te bedanken in het vertrouwen in onze pagina. Aan dergelijke projecten werken we nu eens graag mee, dit was toppie. Die 500 CD’s moeten verkocht worden, potverdorie 100% naar TOF, heerlijk!

Deel III

De kogel is door de kerk. Het allereerste exemplaar wordt tegen opbod verkocht. Dit eerste unieke exemplaat wordt mooi aangekleed (ingelijst?) met handtekening van voormalig Fortuna speler Mark van Bommel aangeboden aan de sponsorgroep, maar ook aan u de supporter via de welbekende online TOF veiling . Doel uiteraard het binnenhalen van zoveel mogelijk geld voor TOF.

Deel IV: CD presentatie Fortuna Forever op Open Dag (officiele persbericht)

Tijdens de Open Dag op zondag 24 juli wordt een top initiatief, de nieuwe CD Fortuna Forever, gepresenteerd met o.a. optredens van Kartoesj en Big Benny. Op de Open Dag is de officiële live CD presentatie Fortuna Forever, waarop toepasselijk 11 topnummers staan. Vanaf de Open Dag is de CD te koop voor slechts 9,95. De organisatie van de CD is een project van dat tot stand kwam met medewerking van Henk Krekels, Guus Steinen en Hans Wijnands.

Van deze CD heeft de organisatie een eerste oplage van 500 stuks laten persen. Dat levert een mooi bedrag op voor Fortuna.

Exclusief voor een van de sponsoren van Fortuna heeft Mark van Bommel één hoesje gesigneerd, welke per opbod wordt aangeboden op de TOF Veiling.

(Op de website van Fortuna staat in de groene balk net boven komende wedstrijd veiling). Hier kunt U ook steeds de tussenstand (hoogste bod) bekijken.

Ondanks zijn huidige status in de wereld top, laat Mark steeds opnieuw zijn sympathie blijken voor Fortuna, zo ook nu.

Slechts één hoesje is voorzien van zijn handtekening en op dit unieke en exclusieve exemplaar kunt U via de veiling bieden of een mailtje sturen naar jcvanbommel@hetnet.nl

Aan diegene welke op zaterdag 23 juli het hoogste bod heeft uitgebracht, wordt op de Open Dag deze CD uitgereikt. Momenteel is het hoogste en tevens startbod € 50,00.

Wilt U Fortuna steunen en tevens een zéér mooie, enigste en exclusieve CD bemachtigen met de handtekening van Mark van Bommel?

Doe dan een bod via de veiling. De hoogste bieder wordt tijdens de Open Dag met de hele Fortuna familie onder elkaar, in het zonnetje gezet.

Bron: Home of True Support