Open dag was heerlijke Familiedag!

De opendag van Fortuna Sittard was dit jaar weer gezellig en erg goed bezocht. Het evenement werd een paar jaar geleden nog door Hans Erkens “de nek omgedraaid” , maar de nieuwe bestuurswisseling en de invloed van supporters op de BVO heeft de club goed gedaan. Het Familie gevoel was overal voelbaar. Spingkussen, schminken, tattoe-zette, pannashow voor de kids en livemuziek, terrasjes, en lekker eten en drank voor de wat ouderen onder ons. Verder was er voor iedereen natuurlijk de kraampjes-straat waar dit jaar, met respect overigens voor alle deelnemers, de stand van Maatjes streetwear er met kop en schouders bovenuit stak. Wat een schitterend materiaal heeft deze gast op de markt gezet. Prachtig!! En “more is coming”, want wij weten natuurlijk inmiddels wel hoe de tribune doeken er over (hopelijk) twee weken uit gaan zien (FH webmasters hebben ze (mee)-gedesigned) en ons inziens kan het simpelweg niet mooier. Dit worden de mooiste doeken van het betaald voetbal in Nederland. Geen woord van gelogen!

Terug naar de Open Dag. Het familiegevoel was dus echt super, het voetbal gevoel bij nog al wat mensen ietsjes minder. De spelerspresentatie viel eigenlijk in het water, mede omdat gevoelsmatig de halve jeugd werd gepresenteerd, het geluid onverstaanbaar was en de trainer meer een veldtrainer is dan een presentator. Jammer. Verder dus een geslaagde Open dag met naar schatting drieduizend bezoekers, een afwezige Roger Reijners die bij AFC een linksbuiten aan het bekijken was, een nieuwe TOF pas waar er naar schatting 150 van zijn verkocht, ee TOF veiling waar de stand na 21.000 euro is (!), Help Fortuna, De Sv Nao veure, de 2e hand verkoop van Fortuna kleding, de komst van “Eddie met een Fortuna Sjaal”, Fortunahome’s tijdelijke tattoe’s  van Fortuna Sittard en Brand bier. Met nog een week te gaan voordat het echte werk begint was het –ondanks de plensbuien- gevoel zomers en nog zorgeloos. Heerlijk.

Bron: Fortunahome.com

De koop-goot 🙂

De prachtige stand van Maatjes

Onze eigen FH Tattoe en schmink shop

het doet geen pijn hoor!

Brand…

Hoofdsponsor.. de supporters!!!!!! TOF

drie a vierduizend man bij de spelerspresentatie

Zoek de Dokter..

onze selectie in opbouw…hier nog in het zonnetje

Colin Cramd ziet Roel het veld op komen

Bon jour!!!!

jeugdige koppies in onze selectie

De Open dag van Fortuna Sittard 2010-2011

de start van de pannashow

netjes kerel!!

Het familie gevoel

Midden Limburg is van Fortuna!

De beste technische designer 🙂 van Limburg was ook aanwezig (sorry Rick,,hehe heb jou niet gezien)

Deze gast was er uiteraard ook..

de handtekeningen hunt

lekker…. open dag.. alle vrijwilligers en organisatoren: bedankt!!!

En na deze bijzonder fraaie fotosessie van Kippie kan Linnie niet achterblijven uiteraard.

En aan al het goede komt een eind. Die hard Fortunezen ruimen rond de klok van 18.00 uur de laatste rotzooi op. Een einde van een mooie en gezellige dag!