Oproep: Laatste training voor D-day!

​Zoals wellicht bekend gaat een groep trouwe fans op vrijdag 12 september de laatste training bijwonen voor de derby tegen Roda JC. Deze training start om 10.30 u en er wordt verzameld rond 10.00 u. Traditioneel wordt er op een dergelijk belangrijk moment vaak wat vuurwerk gebruikt onze de steunbetuiging aan onze jongens kracht bij te zetten. Dit zal in overleg met VV Spaubeek, waar deze training plaatsvindt en Fortuna Sittard ook dit keer mogelijk zijn.

Wel hebben wij met deze partijen een aantal strikte spelregels hiervoor afgesproken. Er wordt een stukje terrein afgezet waarbinnen het afsteken van het meegebrachte (theater) vuurwerk is toegestaan. Hierbuiten mag dus GEEN vuurwerk worden afgestoken. Svp ook de bevelen van Stewards opvolgen.

Fortuna SC en TGV zullen aanwezig zijn om hierover tekst en uitleg te geven en e.e.a. in goede banen te leiden. Wij hebben afgesproken dat wij ons aan deze spelregels houden en verzoeken iedereen dus ook met klem dit te respecteren. Partijen komen ons tegemoet in de wens om dit mogelijk te maken dus nu is het aan ons om te laten zien dat wij prima in staat zijn dit soort zaken zelf goed te organiseren en gemaakte afspraken te respecteren.

Wij willen iedereen vragen ons te helpen om de spelers en technische staf een signaal af te geven met het oog op de aankomende derby dus kom massaal en help ons hier een mooie, sfeervolle happening van te maken!

Wij bedanken iedereen voor de medewerking. Tot vrijdag

Derby Groeten,
Fortuna SC en TGV