Oproep voor vrijwilligers

Komende zaterdag organiseert Fortuna Sittard in samenwerking met Fortuna SC de Doe Dag, waarbij spelers van Fortuna onder meer een voetbalclinic verzorgen en ook een wedstrijd spelen tegen gehandicapten. Daarnaast zijn andere sportverenigingen van de partij, zowel de hockeyclub, atletiekvereniging en de tennisclub. Insteek van de Doe Dag is om de saamhorigheid in de wijk te versterken.

Fortuna Sittard wil graag de mensen in de wijk uitnodigen om op 21 april met korting de wedstrijd tegen Almere te bezoeken. Onder het motto ‘kom met je vriend/buurman/kennis naar het voetballen’ proberen we mensen warm te maken voor onze club.

A.s. dinsdag willen we huis aan huis flyers met informatie uitdelen tussen 18.00 en 20.00 uur in Sittard Oost. We krijgen daarbij hulp van onder meer Sporting Sittard. Het zou fijn zijn als jullie, de fans, ons helpen met uitdelen. Gaat immers erom om op termijn weer vollere tribunes te krijgen.

Mensen die willen helpen moeten dinsdag 15 april om 17.45 uur in de kantine van Sporting Sittard aanwezig zijn. Sportpark is gelegen aan de Bachstraat in Sittard.

Bron: Fortunasc