Party rondom sleutelduel tegen Superboeren.

Na de interlandwedstrijden van het Nederlands elftal pakt Fortuna Sittard op zondag 21 oktober de draad weer op tegen De Graafschap. Het thuisduel tegen de superboeren wordt daarbij gezien als een cruciaal sleutelduel in de strijd om een stabiel(er) plekje in de middenmoot van de eredivisie.

De support van de fans wordt enorm gewaardeerd door de spelers en het belooft dan naast een spannend duel ook een heel sfeervol duel te worden. De Graafschap staat immers bekend om haar goede uitsupport en uiteraard is een volle Ricksen tribune ook een gevreesd wapen. Het gaat dus gegarandeerd spoken in Sittard!

Om de fans in de juiste stemming te krijgen pakt de Fortuna SC samen met Fortuna Facilities weer lekker uit. Op zondag middag  (14.00 uur)  zal een DJ de voetbal middag aftrappen door de preparty voor het Fanhome te starten. Uiteraard is er binnen en buiten volop Brand bier, wijn en fris verkrijgbaar. Naast een lekker muziekje, drankje is er ook een frituurwagen aanwezig.

Kom dus met je vrienden, gezin of familie naar de preparty op het plein voor het fanhome (kant hoofdtribune) om daarna onze helden naar de eerste thuisoverwinning te schreeuwen.   Na de wedstrijd zal het feest (hopelijk) buiten en binnen het fanhome nog lang aanhouden, wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Geef een reactie