Druk bezochte Fortunior dag enorm succes!

Bijna 70 Fortuniors deden mee aan deze fanatische dag die bol stond van de hoogtepunten. Wat een prachtig event in het hart van het Fortuna Sittard stadion.

Voor alle Fortuniors organiseerde Fortuna SC in samenwerking met vele vrijwilligers (binnen en buiten Fortuna Sittard) op woensdag 17 oktober 2018 een ware Fortunior dag in het hart van het Fortuna Sittard stadion. Het bleek een dag vol met plezier, en niet alleen voor de kids. Ook de spelers Bo Breukers (die net zo goed kan zingen als André Hazes), Clint Essers en Ciranni konden hun lol niet op.

Bijna 70 Fortuniors deden mee aan deze fanatische dag die bol stond van de hoogtepunten

13.00 uur: ontvangst in het supportershome
13.15 uur: rondleiding in het Fortuna Sittard stadion
14.15 uur: een ware persconferentie, vragenuurtje met aantal spelers
15.15 uur: lunch
15.45 uur: workshop vlag/spandoek maken

Uiteraard was gedurende deze dag de Fortunior mascotte nadrukkelijk aanwezig en ook de Fortuna Sittard fanshop had haar deuren extra geopend. Fortuna SC wil bij deze alle kids, ouders, spelers en alle vrijwilligers bedanken die dit heerlijke event voor de fans van de toekomst hebben mogelijk gemaakt.  In het bijzonder willen we Fortuna Sittard, Fortuna Facilities, de rondleiders Jos, Hub en Theo, mascotte Rob en Coöperatieve fruitveiling Zuid Limburg. bedanken.

Nao Veure!

Onderstaande een foto impressie van de deelnemers en de resultaten van hun zelfgemaakt spandoeken. Er zitten enkele fraaie exemplaren tussen :).

ps: Voor alle zekerheid willen wij aangeven dat alle foto’s met toestemming van de ouders zijn gemaakt en geplaatst, indien een ouder alsnog bezwaar heeft kan die dat kenbaar maken op het fortuniors email adres en dan zullen we de foto uiteraard onmiddellijk verwijderen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Geef een reactie