Politie bedankt voorbeeldige fans Fortuna

In het begin van het jaar hebben zowel Fortuna SC als de politie van de westelijke mijnstreek de wens uitgesproken meer vertrouwen in elkaar te hebben. Goed gedrag moet beloond worden en uiteraard slecht gedrag niet. Het seizoen is bijna afgelopen en de politie heeft ons verzocht het volgende bericht aan alle fans te delen:

“In het seizoen 2017-2018 waren wij als politie van het basisteam Westelijke Mijnstreek mede verantwoordelijk voor het veilige verloop vóór, tijdens en na de thuiswedstrijden van Fortuna Sittard. Het seizoen is wat betreft incidenten vrij rustig verlopen. Dit is niet alleen te danken aan de resultaten die het voetbal elftal heeft neergezet, dit is ook te danken aan jullie als supporters.

Als politie bedanken wij de supporters van Fortuna Sittard voor de goede sfeer, open houding, de samenwerking en het rustige verloop van de competitie. In onze beleving moet voetbal een feestje zijn en vooral blijven. Daar hebben we elkaar bij nodig. Veiligheid is een zaak van ons allemaal!

Van onze kant dus een welgemeend compliment en dankjewel! Mogen we komend seizoen weer op jullie rekenen?

Politie Westelijke Mijnstree k”