Prince in belangstelling VVV-Venlo (?)

VVV Venlo gaat een poging wagen om Prince Rajcomar aan te trekken. De spits werd een jaar geleden met veel bombarie binnengehaald door Fortuna Sittard, maar is daar schijnbaar uit de gratie geraakt bij coach Wil Boessen. “VVV heeft interesse in mij. Ze hebben contact gelegd met mijn zaakwaarnemer”, zegt Rajcomar in De Limburger.

Rajcomar heeft een doorlopend contract bij Fortuna, waardoor VVV een transfersom voor hem zal moeten ophoesten. Zeker omdat Fortuna de aanvaller een jaar geleden met behulp van externe financiers binnenhaalde. Boessen beschreef de komst van de inmiddels ter discussie staande spits toen nog als ‘een transfer van de buitencategorie’. Eerder speelde de 28-jarige Rajcomar voor onder meer FC Utrecht, FC Den Bosch en MVV. Ook stond hij onder contract bij clubs uit België, IJsland en Hongarije

Fortuna Sittard werkt inmiddels aan een betere balans in de aanval, door twee spelers voor de centrale positie te hebben (N’Koyi en Khalouta), Vlug voor de rechterkant en Nepomuceno voor de linkerkant. Het is daarbij geen geheim dat Fortuna nog graag een aanvallend ingestelde linkermiddenvelder zou willen hebben.

Bron: FC Update