Fan informatie: PSV-thuis

De eerste thuiswedstrijd van Fortuna Sittard is op zaterdag 18 augustus tegen PSV

De eerste thuiswedstrijd van Fortuna Sittard in het nieuwe Eredivisie seizoen komt steeds dichterbij. Aankomende zaterdagavond is het eindelijk zover!

Verkoop
Voor deze wedstrijd is de kaartverkoop op maandag van start gegaan. Inmiddels zijn de Ricksen Side en Vak C en Vak D strak uitverkocht.  Resterende kaarten zijn HIER te koop. Per account kun je maximaal twee tickets aanschaffen. De toegangsprijzen van kaarten voor wedstrijden tegen PSV, Feyenoord en Ajax zijn duurder dan kaarten voor wedstrijden tegen de niet-traditionele top-3 clubs.

Fanbeleving
Om de topper tegen de landskampioen kleur te geven organiseert Fortuna Facilities in samenwerking met De Wielerstichting Sittard-Geleen op het Tom Dumoulin Bike Park een grote pre-party. Vanaf 14.00 uur zijn jullie allen van harte welkom om te genieten van muziek, eten en drinken op het fietspark dat naast het stadion ligt. Een etappe van de Binck Bank Tour zal die middag rond 16.00 uur finishen naast dit wielerpark. Rond 19.30 uur loopt de pre-party op zijn einde en kan iedereen zich verplaatsen naar het stadion waar de wedstrijd Fortuna Sittard – PSV om 20.45 uur zal beginnen. Na de wedstrijd zal ongeacht winst, gelijkspel of verlies van Fortuna géén afterparty plaatsvinden. Het supportershome blijft op last van de overheid zowel voor als na de wedstrijd gesloten.

Fanshop
Vlak voor de seizoensopening in eigen huis nog een sjaaltje of shirt kopen? Dat kan! De fanshop zal zaterdag vanaf 17.30 tot en met circa 1 uur na de wedstrijd open zijn. (tijdens de wedstrijd is de shop gesloten). Vanwege de verwachte drukte is de fanshop vrijdag voorafgaande aan de topper tegen PSV ook al open, en wel op vrijdag van 14.30 tot 19.30. Op deze dag is het mogelijk de eredivisie badges op je wedstrijd shirts te bevestigen

Let op: vouchers waarmee je korting krijgt op het nieuwe thuisshirt kunnen rondom deze wedstrijd nog NIET worden verzilverd. Dat kan op een later moment wel en daarover volgt nog communicatie.

Geef een reactie