Respect voor MVV sneer jegens ME

Na de Limburgse derby Fortuna Sittard – MVV Maastricht achten enkele ME peletons het nodig om supporters van Fortuna Sittard eens flink af te ranselen. Er is zeker ook op deze pagina veel over geschreven. Fans met gebroken ledematen, bewusteloos geslagen of door politiepaarden overreden. Kinderen, vrouwen, oudere van dagen. 4 oktober 2013 gaat de boeken in als zwarte vrijdag.

Een absoluut dieptepunt in de rijke historie van Fortuna Sittard.

Voor MVV fans reden om dit weekend tijdens MVV Maastricht – Sparta Rotterdam een sneer uit te delen naar het schandalige optreden van onze wetsdienaars. Tijdens de wedstrijd (1-1) rolden de Limburgse fans een opvallend spandoek uit: “Hooligans in blauw, onschendbaar en zonder berouw”.

Nawoord: fans van Fortuna Sittard organiseren zaterdag 26 oktober 2013, voorafgaande de wedstrijd Fortuna Sittard – Achilles’29 een kleurrijke en vreedzame voettocht naar het stadion. Er wordt om 15.30 uur verzameld bij de Brand Taveerne Limbrichterveld. Pers, Gemeenteraadsleden, bekende Limburgers maar ook u roepen we vooral op om kleur te bekennen. Dit geweld van de Sittarde politie moet een halt worden toegeroepen. Voor meer info over deze tocht klik hier .

Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen