ROUTE ‘68: Een unieke fanbeleving in corona tijd!

Pak je agenda er maar bij: Fortuna Sittard organiseert op zaterdag 8 augustus Route ’68. Het nieuwe concept biedt supporters de mogelijkheid om in deze bijzondere tijden toch ondergedompeld te worden in een geel-groene fanbeleving. De drive-through is te bezoeken tussen 13:00 en 18:00 uur op het Tom Dumoulin Bike Park, tegenover het stadion. Uiteraard is ook de Fortuna SC aanwezig met 3 verschillende stands!

De route is voorzien van de nodige verrassingen voor jong en oud. Zo is het mogelijk om vanuit de auto handtekeningen te verzamelen en nieuwe merchandise aan te schaffen, waaronder een lang gekoesterde wens onder de supportersschare. Supportersvereniging Fortuna SC zal eveneens van de partij zijn. Een primeur heb je sowieso al te pakken: het nieuwe thuisshirt zal tijdens Route ’68 worden gepresenteerd.

Fortuna SC stand(s).
De supportersvereniging van Fortuna Sittard ontbreekt uiteraard niet op deze fandag. We realiseren ons dat het niet optimaal is, maar we zijn zeer blij dat Fortuna Sittard deze alternatieve fandag voor haar supporters heeft georganiseerd en natuurlijk kun je bij ons weer terecht voor het afhalen van je nieuwe ledenpas, een nieuwe Fortuna SC magazine en -voor de Fortuniors- een leuk presentje.

Voor alle deelnemers, maar voor de kids natuurlijk in het bijzonder, zullen we ook een leuke Fortuna rebus hebben. Het vereist wat speurwerk en doorzettingsvermogen, maar dat zijn eigenschappen die Fortuniors wel in het dna hebben!  Dit jaar hebben we ook aan het gezin of de vriendengroepen gedacht, want ook al mag je je auto niet uit, wij bieden je bij onze stand(s) toch de kans een originele Fortuna foto / selfie te maken waar je familie en vrienden eens lekker jaloers mee kunt maken!

Last but not least, Marc Schoutrop, vaak te beluisteren op de Zitterd Allein Podcast, heeft zijn literaire talenten en zijn jarenlange passie voor Fortuna Sittard weten te bundelen in een prachtig gedichtenbundel; Geel-Groene Glorie!. Deze is te koop voor slechts 7,50

 

Ophalen of bestellen seizoenkaart
Het is tijdens de route tevens mogelijk om jouw seizoenkaart(en) voor het nieuwe seizoen op te halen. Dit is alleen noodzakelijk als jij een andere stoel hebt gekocht dan vorig jaar of vorig jaar geen seizoenkaart had en nu wel. Zit jij op dezelfde plek als in het seizoen 2019-2020 dan blijft jouw “oude” kaart gewoon geldig. Mocht jij jouw kaart verloren zijn, stuur dan een mail naar info@fortunastitard.nl

Uiteraard is het deze dag ook mogelijk om een nieuwe seizoenkaart aan te schaffen, hiervoor is een aparte laan ingericht tijdens Route ’68.

Huisregels
– Route ’68 is enkel te bezoeken per auto;
– Het is niet toegestaan om tijdens de route uit te stappen;
– Er kan alleen met pinnen of banktransacties betaald worden!

Geef een reactie