Samen bouwen, Samen genieten!

Beste Fortunees,

Wij zien zeer uit naar het nieuwe seizoen 2015-2016. Alle randvoorwaarden zijn namelijk aanwezig om er een spetterend jaar van te maken. Met behulp van vrijwilligers en investeerders hebben we onlangs onze licentie overtuigend (cat II met 104 punten) behouden en enkele belangrijke investeerders hebben niet alleen het vertrouwen in Fortuna Sittard uitgesproken, maar ook daadwerkelijk de daad bij het woord gevoegd. Mede daardoor zijn we nu in staat een sportief gezien aantrekkelijk elftal te formeren, waarbij er veel aandacht is voor creatief en scorend vermogen.

Ambitie!.
“Eigen talent ontwikkeling, spannende thuiswedsstrijden, gezellige tribunes, aantrekkelijk voetbal, veel goals, een lekkere sfeer, nagelbijtende derby’s en natuurlijk veel thuisoverwinningen”, voor minder gaan we komend seizoen niet! Fortuna Sittard wil mee doen om de prijzen! Dat hebben we Samen dik en dik verdiend ….. en jij dus ook! Schaf daarom je plaatsbewijs voor het komend seizoen NU aan en maak de sportieve wederopstanding mee.

Fortuna Sittard is er zo van overtuigd dat het eerste elftal een top tien plaats en/of een periodetitel gaat halen, dat u in alle andere gevallen – met terugwerkende kracht – een korting krijgt die kan oplopen tot € 70. Daarnaast hebben de seizoenkaarthouders komend seizoen ook gratis toegang tot beker en play-off wedstrijden

Roel Janssen en Ferhat Kaya,
“Dit zou fantastisch zijn en wij als spelers zullen er alles aan doen om de teleurstellingen van afgelopen seizoen samen met U te verwerken en om te zetten in overwinningen, zeker in thuiswedstrijden. De selectie is er klaar voor, wij beloven heel veel beterschap”, aldus zowel Roel en Ferhat. Namens de investeerders wil René ter Borgh benadrukken dat zij er alles aan gedaan hebben om via een kwaliteitsinjectie een volwaardige selectie samen te stellen, die kan gaan strijden voor een positie in het befaamde linker rijtje van de ranglijst.

Hoe je SSC bestellen?
Bestel je seizoenkaart dan ook nu en geniet samen met je Fortuna Sittard familie van een fris en spannend seizoen!  Hoe?, dat is heel simpel, klik hier en binnen een paar minuten ben jij er (weer) een heel seizoen bij ! De beide aanvoerders, Roel Janssen en Ferhat Kaya, onderstrepen deze uitnodiging en hopen echt dat U ook komend seizoen de club steunt.

met vriendelijke geel/groene groeten,
ROEL JANSSEN – FERHAT KAYA – JOHN VAN BOMMEL, FORTUNA SC en RENE TER BORGH.