Samen staan we sterk!

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen aan het lid zijn van de Fortuna Familie. Het “Fortuna Supporters Collectief” snapt dat als geen ander en heeft daarom voor alle generaties een passend lidmaatschapspakket. Wat deze pakketten gemeenschappelijk hebben is dat ze heel erg veel te bieden hebben voor ” belachelijk ” weinig geld. En zo hoort dat ook, onze vereniging streeft namelijk niet naar winst, maar naar het verbeteren van de Fortuna Sittard -supporters- beleving, voor nu en in de toekomst!

Het platform hanteert het “van de wieg tot (na) het graf” principe waardoor het voor alle generaties een passend en uiterst betaalbaar lidmaatschap kan aanbieden. Uiteraard is het mogelijk om op elk gewenst moment lid te worden, maar houdt er rekening mee dat de prijs van het lidmaatschap gedurende het seizoen niet naar rato zal worden aangepast. Net zoals bij de club, begint ook ons seizoen op 1 juli. Bijgaande de voordelen die JIJ als lid van FortunaSC krijgt:

Lidmaatschappen 2018-2019.
De contributiebedragen voor het nieuwe seizoen blijven hetzelfde als het afgelopen seizoen. De inhoud/opzet van de ledenpakketten 2018-2019 blijft grotendeels hetzelfde. Wel wordt de leeftijdklasse van het Youthpakket uitgebreid.

Supporterpakket / Youthpakket
– Gratis abonnement op ons prachtige Fortuna SC magazine (2 à 3 edities per jaar)
– Voorrang bij het kopen van tickets voor alle uitwedstrijden
– 5 euro korting op busreizen voor elke uitwedstrijd
– Officieel stemrecht bij beslissingen die worden genomen op basis van het gouden aandeel (vanaf 18 jaar en na één jaar lidmaatschap)

– Speel mee voor de prijzen met de Fortuna SC voetbalpoule ( www.poules.com/fortunasc )

– Je ontvangt jaarlijks een nieuwe lidmaatschapspas

De Fortuniors ( klik hier voor meer info )
– Alle elementen van het youthpakket

Prijzen 2018-2019 van de drie supporters pakketten

Leeftijd Naam Pakket Contributie p/j
tot en met 12 jaar oud Het Fortuniors pakket 12 €
13 tot en met 17 jaar oud Het Youth pakket 17,50 €
18 jaar en ouder Het Supporters pakket 25 €

Hoe word ik lid of verander ik mijn lidmaatschap status?

– Indien je in 2017-2018 al lid was van onze vereniging en je vorig jaar een automatische incasso hebt getekend (het overgrote deel heeft dat gedaan), hoef je je niet opnieuw op te geven. Je blijft automatisch lid en je zult je ledenpas voor/bij aanvang van het seizoen krijgen!

– Indien u uw lidmaatschap wenst op te zeggen kunt u uw machting altijd schriftelijk intrekken. Stuur uw ondertekende intrekking, voorzien van uw naam en rekeningnummer uiterlijk 56 dagen voor aanvang nieuwe seizoen( 1 juli) naar de vereniging Fortuna Supporters Collectief: ledenadmin@fortunasc.nl

– De leden die vorig seizoen hun contributie contant hebben betaald dienen opnieuw lid te worden.

Hoe kunnen ik of mijn kinderen nu lid worden?
Lid worden is heel eenvoudig. Klik op de ‘Leden Inschrijfformulier’ button en vul het online formulier in, waarmee je binnen enkele minuten lid bent! Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Wil je echter liever gebruik maken van het fysieke inschrijfformulier? Download het inschrijfformulier en stuur dit volledig ingevulde en ondertekende formulier  naar het secretariaat van Fortuna Supporters Collectief p/a Postbus 189, 6130 AD Sittard of mail een scan of foto van het ingevulde formulier naar ledenadmin@fortunasc.nl .