SCC verkoop begint vorm te krijgen!

Na de traditionele geel-groene intocht van de eerste training zijn enkele die-hards van de FortunaSC vandaag begonnen aan de edele, maar taaie, taak om de potentiele SCC kopers over te halen om er “weer ene aan te schaffen”. Bijna 300 Fortufans werden zo vandaag benaderd en 80% gaf aan inderdaad die zo gewenste kaart weer zo snel mogelijk te willen hebben.

Om dat mogelijk te maken is op zondagochtend (23 Juni) in het supportershome aan de Milaanstraat in Sittard weer een inschrijfmoment en wel van 10:00 tot 12:00. Het is mogelijk om door middel van een machtiging de seizoenkaart te betalen, contant betalen is ook mogelijk, pinnen is ter plaatse echer niet mogelijk.

Je kunt je seizoenkaart ook via de website www.fortunasittard.nl bestellen. Uiteraard maken wij je nog graag attent op het feit dat je 1 0 euro korting krijgt op je Fortuna Sittard SCC als je lid bent/wordt van FortunaSC!!!

Voor diegene die 10 uur een tikje te vroeg vinden, met de hond moeten wandelen of net in bed liggen, bij de openinsgwedstrijd later deze week tegen SVM zal de FortunaSC ook weer aanwezig zijn. Dan kunnen de toeschouwers meteen lid worden van de FortunaSC en/of een SCC pakken van de one and only Cult club van Limburg: Fortuna Sittard! Doen dus!

Onder de mensen die voor 1 juli hun seizoenkaart besteld en betaald hebben verloten we tien “Super Mark van Bommel Pakketten”. Wat houdt het Super Mark van Bommel Pakket in :

1. Voor de wedstrijd mag je met Mark van Bommel op een aparte elftalfoto.
2. Je mag penaltyschieten in de rust.
3. Je wordt uitgenodigd voor een korte meet and greet met Mark van Bommel.

Auteur: Kiprich