Schuurs wint MVP-klassement 2017/2018!

Aanvoerder Perr Schuurs heeft het FortunaSC speler van het jaar klassement gewonnen! In een spannende afsluiting bleef hij Wessel Dammers en Lisandro Semedo voor.  Maar…. eerst hebben jullie van ons nog de MVP uitslag van de wedstrijd tegen Jong PSV van ons tegoed! Deze werd gewonnen door doelpuntenmaker Fin Stokkers, die een prima wedstrijd speelde. De tweede plaats ging naar Schuurs, die hiermee precies genoeg punten binnen harkte om de leiding in het algemeen klassement te pakken. Het resterende puntje was voor Lars Hutten, die een geweldige tweede seizoenshelft achter de rug heeft.

Uitslag MVP Fortuna Sittard – Jong PSV

1. Fin Stokkers (3pnt)

2. Perr Schuurs (2pnt)

3. Lars Hutten (1pnt)

Met een totaal van 35 punten is het klassement gewonnen door Schuurs! De rest van het ‘podium’ wordt bezet door Dammers (34) en Semedo (33). De drie sterkhouders staan op ruime voorsprong tov de rest van de selectie. Ondanks dat alle spelers die dit jaar voor ons Fortuna gespeeld hebben echte helden blijven, lijkt het duidelijk te zijn dat Perr, Wessel en Lisandro de absolute sterkhouders waren. Dit is ook zichtbaar in het speler van het jaar klassement van VI. Hierin hebben Schuurs (1), Semedo (3) en Dammers (10) ook top-10 noteringen genoteerd. Ook opvallend zijn de hoge posities van Özer, Hutten en Cantwell. Het drietal kon eigenlijk alleen de tweede competitiehelft op speelminuten rekenen. Voor de eindstand klikt u hier

​

Namens FortunaSC willen wij iederen bedanken voor het stemmen gedurende het gehele seizoen. Ook feliciteren wij Schuurs met het winnen van het klassement!

​