Sinterkerst cadeaus bij de Fortuna Sittard fanshop

December is aangebroken en de feestdagen staan voor de deur. Voor wie nog op zoek is naar een leuk cadeau kan terecht bij de Fortuna Sittard fanshop.

Inca muts
Met de koude maanden in het verschiet wordt het assortiment uitgebreid met een inca wintermuts. Deze muts beschermd het hoofd én oren tegen de winterse temperaturen. De muts is rondom voorzien van de tekst Fortuna Sittard en aan de zijkanten staan twee Fortuna Sittard logo´s, met aan de onderzijde 2 gevlochten koorden. Bovenop de muts zit een fraaie pompon. Voor €15,- gaat deze inca wintermuts vanaf vandaag in de verkoop.

Cadeautips
Wie nog op zoek is naar een leuk cadeau kan terecht bij de Fortuna Sittard fanshop. Wat te denken van het onlangs gepresenteerde jubileum boek “60 jaar Fortuna” (€29,95), een jubileum lot (€10,00), een armbandje (€3,50) of een sterk afgeprijsd uitshirt (€35,00).

Verkooppunten

De Fanshop is altijd op wedstrijddagen voor, tijdens en na de wedstrijd open. Zowel onder de Noord als de Oost tribune van het Fortuna Sittard stadion bevind zich in de gracht een verkooppunt. De online verkoop vind plaats via www.allesvoordefan.nl

Bron: Fortuna Sittard Fanshop namens Maatjes Streetwear.