Stem Semedo naar Gouden Stier!

Drie Fortunezen maken kans uitgeroepen te worden tot ‘de beste’ van de Jupiler League in hun eigen categorie. Lisandro Semedo (Beste Speler), Perr Schuurs (Beste Talent) en Claudio Braga (Beste Trainer) kunnen allen hun Bronzen Stier kunnen inwisselen voor een Gouden Stier. U kunt uw steentje bijdragen door te stemmen op Lisandro Semedo!

Voor de tiende maal in de historie van de Jupiler League worden Gousen Stieren uitgereikt. Dat gebeurt op zaterdag 12 mei, voorafgaand aan ‘de wedstrijd van de toekomst’ tussen de kersverse promovendus Fortuna Sittard en de Suriprofs.

De winnaars worden gezamenlijk bepaald door de aanvoerders en trainers van alle ploegen. Voor de categorie Beste Speler – waarin Semedo is genomineerd – kunnen ook alle fans meebepalen wie de Gouden Stier mee naar huis neemt. U kunt via de website van de Jupiler League stemmen op uw favoriet. De stemrondes zijn geopend tot en met maandag 7 mei aanstaande. Kunnen wij rekenen op jouw stem voor onze kanjer Lisandro Semedo? Stemmen kan via: www.jupilerleague.nl/stem-op-de-gouden-stier-2018 .