Stem Wil Paauwe (CDA): Fortuna Sittard is spil!

Vandaag zijn de gemeenteraadverkiezingen. Voor nogal wat mensen is dat, gezien de opkomst percentages, nu niet de meest spannende dag van het jaar, maar voor Fortuna Sittard fans is het wel degelijk een belangrijke dag. Een gemeenteraad die Fortuna Sittard steunt of tegenwerkt kon wel eens net het verschil zijn tussen een marginaal bestaan in de juup-liek of een kans op terugkeer naar de eredivisie. Het verschil tussen Roda Jc en Fortuna Sittard is namelijk alleen de gemeente. Jeugdvoetbal, top entertainment, dames voetbal, een afgebouwd stadion, een volksvertegenwoordiging die tegen politiegeweld optreedt, fatsoenlijke velden, landelijke uitstraling, Sportzone afbouw, etc, etc., Allemaal zaken die de politiek kan beïnvloeden.

Het belang van een geel-groen gemeenteraad is cruciaal en daarom roepen wij de Fortuna achterban dan ook op om massaal te gaan stemmen op een pro-fortuna Sittard partij.Nu kennen wij niet alle partijprogramma en standpunten, maar grofweg kunnen we stellen dat van de grote partijen het programma van het GOB altijd het meest belemmerend is geweest voor Fortuna Sittard en dat het CDA en de Stadspartij het meest uigesproken voor Fortuna Sittard zijn. In dat kader willen wij de volgende kandidaat van het CDA, onze eigen kersverse Fortuna-SC bestuurder Wil Paauwe onder jullie speciale aandacht brengen (lijst 2, plek 10)

Bijgaande het antwoord op de vraag wat hij voor Fortuna Sittard wil gaan doen als hij gekozen wordt:

Aan de vooravond van de Gemeenteraadsverkiezingen 19 maart 2014 Sittard-Geleen doen onder meer twee Fortunezen, in hart en nieren, “Wil Krekels en Wil Paauwe” weer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Afgelopen jaren heeft Wil Krekels als raadslid gefungeerd en heeft Wil Paauwe als burgerraadslid deelgenomen in de Commissie Volkhuisvesting Duurzaamheid en Sport. In deze commissie waren Wil en Wil vaker sparringspartners en hebben eigen op hun eigen manier een bijdrage geleverd aan het toekomstig sportbeleid van Sittard-Geleen.

Ook de komende jaren willen wij ons op onze eigen manier sterk blijven maken voor onze club Fortuna Sittard, omdat Fortuna Sittard de spil moet zijn waar het om profvoetbal gaat, het uithangbord op een positieve manier voor onze Gemeente Sittard-Geleen.

Bron: Wil Paauwe