Steun onze club Fortuna Sittard!

Het betaald voetbal heeft het, net als vele andere branches, erg moeilijk. Inkomens vallen weg en het verdienmodel -en de lol-  van voetbal is zonder publiek op de tribunes weggevallen. Alle eredivsie-clubs hebben afgesproken dat ze hun trouwe fans de kans geven op een terug vordering van de wedstrijden die ze gemist hebben, ook Fortuna Sittard biedt haar fans deze kans. Dat is zeer netjes, maar wij roepen op de club in deze tijd -waar mogelijk- te steunen en het geld niet terug te vorderen. #SamenNaoVeure

Met een viertal thuiswedstrijden voor de boeg kwam er een abrupt einde aan het seizoen 2019-2020. Helaas voor de vele fans, maar ook het betaald voetbal deelde in de malaise die Corona heet. In onzekere tijden weten wij in Sittard echter één ding zeker: de fans zijn er altijd, daar kun je op bouwen, vertrouwen én rekenen. Het verleden heeft dit meermaals bewezen. Fortuna Sittard is er door, voor en met jullie.

Voordat de bvo Fortuna Sittard en Fortuna SC de blik volledig op het seizoen 2020-2021 kunnen richten, is het zaak om jullie te informeren omtrent het missen van de laatste reeks (thuis)wedstrijden.  Fortuna Sittard biedt een terugbetalingsregeling aan haar fans aan voor het missen van enkele wedstrijden. Mocht je gebruik willen maken van een tegemoetkoming, zal dit gebeuren aan de hand van een voucher met ticketing-tegoed. Dit tegoed is in te zetten voor de aankoop van losse tickets voor thuiswedstrijden. De andere keuze is af te zien van de terug betaling waarmee je de club meteen financieel helpt.Alle kleine beetjes helpen immers !

Uiteraard staat het eenieder vrij daar een persoonlijke keuze in te maken. Iedereen is anders. Als supportersvereniging is ons advies dat we samen onze club helpen door  -waar mogelijk – af te zien van de teruggave. Niks geeft immers meer voldoening dan Fortuna Sittard helpen.  Als leuk extraatje worden de fans die afzien van de terug betaling op de Fortuna Sittard website in het zonnetje gezet als ‘local heroes’. Zekers, een groot woord ;), maar het complimentje en “t plaatsje in de zon” is dik verdiend en een mooie ode aan de gewone fan die een steentje bijdraagt.

Op Dinsdag krijgt iedereen die er recht op heeft een mail van Fortuna Sittard waarin alles netjes staat uitgelegd. Daar kun je ook je keuze maken voor 31 juli 2020.  #SamenNaoVeure

Geef een reactie