Studiebijeenkomst voor trainers bij Fortuna Sittard

Avond gratis toegankelijk voor geinteresseerden

Fortuna Sittard organiseert in samenwerking met de VVON (Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland) een studiebijeenkomst in het Offermans Joosten stadion. Op 2 december vanaf 18:15 uur tot 22:00 uur zijn de aangeslotenen van de VVON welkom om deze studiebijeenkomst bij te wonen. Ook andere voetballiefhebbers zijn om 19:30 uur als toeschouwer welkom bij deze bijeenkomst.

Deze studiebijeenkomst wordt ondersteunt door Wil Boessen (hoofdtrainer) en Chris Burhenne (hoofd jeugdopleiding) alsmede verschillende jeugdtrainers van Fortuna Sittard.
Het thema van de avond is “pressie voetbal”. Jeugdspelers van Fortuna Sittard zullen in verschillende trainingsvormen hun kunsten laten zien. Tevens spelen de Fortuna Sittard spelers onderling een 11 tegen 11 partijspel, waarin onder leiding van Wil Boessen verschillende varianten van pressievoetbal aan bod komen.
Trainers die deze bijeenkomst willen bezoeken kunnen zich inschrijven op de site van de VVON, www.vvon.nl . Het bijwonen van deze bijscholing levert 2 studiepunten op voor het verlengen van de eventuele trainerslicentie.

Wilt u deze avond als toeschouwer bijwonen dan is dit ook een optie. U kunt volledig gratis vanaf 19:30 uur de demo’s en trainingsessies op het veld volgen. U bent welkom op de hoofdtribune van het Offermans Joosten Stadion.

Auteur: Fortuna Sittard, Rik Geurts