Tatoeages, vaantjes en jeugd nieuws

Divers nieuws rondom onze club.
De Bjeugd van Fortuna Sittard won dit weekend met 2-0 van Alphense Boys. Een knappe prestatie want onze tegenstander kon bij winst op de 3de plaats komen in de 1ste divisie BV. Fortuna Sittard staat na de wint 11de in de rangschikking met 18 punten uit 18 wedstrijden. Volgende week (5-4-2014, 15.00 uur) speelt onze Bjeugd uit tegen PEC Zwolle. De Ajeugd noch de AC jeugd kwamen in actie. Onze mennekes van de D1 wel . In Eindhoven werd er met 6-1 verloren van PSV.
Op de John van Bommel veiling (klik hier ) worden diverse oude vaantjes aangeboden. Er mag ondermeer geboden worden op vaantjes van VVV Venlo en Roda JC. Voor de duidelijkheid heeft de maker van dit laatste vaantje er Nederland bijgezet. Eén van de oogappels, openstaande items van deze veiling is een aanbod van Rademakers Parket. 25m2 parket wordt bij thuis gelegd, afgewerkt tegen de prijs van 900 eurootjes. Twijfel niet maar neem gerust contact op met aanbieder of John van Bommel en steun ons cluppie. Reguliere waarde van dit aanbod is 2500 euro, dus kassa voor u en kassa voor ons cluppie.
Dit weekend mocht ondergetekende een prachtige Fortuna tatoeage aanschouwen. Op zijn Italiaans geïnspireerd door een Fortuna vlag, banner tijdens een thuiswedstrijd. “Ons hart klopt geel en groen”. Mooie woorden van een trotse Sittardenaar, Let u ook eens op de details, de traditionale tiet die eruit hangt is vervangen door ‘And Justice for all’ borst. Voor meer tatoeages klikt u hier .
Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen