TGV: Merchandise

Buiten het feit dat veel sfeeracties veel tijd in beslag nemen, kosten al die meters stof, liters verf en vlaggenstokken een aardige hoeveelheid geld. Wij van Tifosi Giallo Verde zijn dan ook altijd blij met iedereen die een steentje heeft bijgedragen de afgelopen jaren om al die sfeeracties te bekostigen.  De komende tijd willen we ook enkele Tifosi Giallo Verde merchandise artikelen uitbrengen waarvan de winst allemaal in het verbeteren van de sfeer wordt gestoken.

De eerste paar artikelen die op dit moment klaar zijn voor de verkoop zullen voor aanvang van de wedstrijd Fortuna Sittard – Telstar in de verkoop gaan.

Allereerst hebben we de allereerste Tifosi Giallo Verde sjaal. Het is  een relatief dunne sjaal die voor deze milde winter ideaal is. Deze sjaal is op dit moment in beperkte oplage te koop tegen de prijs van 12,50.

Verder is na het succes van de eerste lichting stickers ook weer besloten nog een keer een viertal verschillende stickers te laten drukken. Deze stickers zijn te koop zoals op onderstaande foto te zien is voor 2 euro per pakketje van 9 stickers.

Zowel de sjaal als de stickers zijn voor de wedstrijd te koop onder N3, waar de jongens van TGV aan een tafel de merchandise zullen verkopen.