Matchday; Fanshop, Graffiti terror, Fortunahome en volle bak

Wij wensen alle fans van Fc Utrecht en Fortuna Sittard een mooie, spannende en sfeervolle wedstrijd toe. Uiteraard hopen wij op de eerste drie punten, we gaan het vanavond zien!

We gaan er langzaam aan wennen, maar het is nog niet zo heel lang geleden dat we met enkele duizenden fanatieke fans onze club hartstondig stonden aan te moedigen. Diezelfde aantallen zitten er nu alleen al op de twee fan tribunes die Fortuna Sittard rijk is; de Ricksen Side en het mooie  Vak – C. In het laatstgenoemde vak zijn nog slechts een handvol kaarten voor de liefhebber beschikbaar, terwijl de Ricksen Side -volgens het kaart systeem- weer geheel uitverkocht is. Een record in het bestaan van Fortuna Sittard, dat nog nooit eerder (ook niet in de eredivisie) in het nieuwe stadion de Ricksen side drie keer uitverkocht kreeg.  Het belooft weer een mooie sfeer te worden , waarbij de twee vakken als vanouds elkaar naar ongekende hoogtes kunnen gaan brengen.

Prachtige bussen sieren Limburgs landschap.
Het geeft maar aan hoe zeer de club in Sittard en wijde omgeving leeft.  Ook de inzet van de prachtige Limburgse streek- en stadsbussen in Zuid-Limburg geeft aan dat transformatie van Fortuna Sittard naar een eredivisieclub in volle gang is. Natuurlijk moet een enkeling daar nog aan wennen, maar dat is een kwestie van tijd. De toekomst ligt in Sittard.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Lelijke tags sieren Limburgse dorpen en steden.
Waar we als Supportersvereniging maar niet aan kunnen wennen is dat lelijke graffiti spuiten dat Zuid-Limburg momenteel in haar greep heeft. Een kleine groep, met name Roda jc aanhangers- kan de frustratie van de teloorgang blijkbaar niet aan en spuit de oerlelijke “045” tags op alles wat ze tegen komen. Daar zitten inmiddels ook de woningen van gezinnetjes bij die fan zijn van de andere club. Beschamend. Fortuna SC distantieert zich in het geheel van deze manier van fan zijn. Creëer waarde voor je club, maak iets moois, ben trots en ja, dat mag ook gezien worden. Maar stop met die lelijke en zelfs kinderachtige vervuiling van Zuid-Limburg!

Mooie fanshop siert Sittard!
Gelukkig is er ook goed nieuws te melden. De fanshop is vandaag voor en na de wedstrijd gewoon weer open. De shop is open vanaf 18.00 uur en zal tot 1 uur na de wedstrijd geopend blijven. Zoek je nog een shirt of sjaal voor hem, haar of de kleine? Je slaagt gegarandeerd! De fanshop ligt bij de hoofdingang van het Fortuna Sittard stadion. Er kan gepinned worden. De vouchers (30 euro) kunnen dit weekend nog NIET gebruikt worden, alle fans zullen geïnformeerd worden zodra dit wel kan c.q. de nieuwe kledij binnen is.

Het Home is weer geopend!
Het kloppend hart van de Fortuna Sittard fan scene. Het Home waar lief en leed is gedeeld en de plaats waar de laatste jaren de vooruitgang merkbaar was.; het Fortunahome! Dit home is vandaag weer na een update en poetsinspanning geopend. Belangrijkste nieuws is dat het Home dezelfde bonnen, bier en prijzen als het stadion zal aanhouden. Dit verhoogt het gebruikersgemak. Daarnaast is het home nu aangesloten op een grote biertank van de Brand, zodat we sneller en beter het bier kunnen tappen en leveren! Tot vanavond (voor de wedstrijd zal de ingang eenmalig via de nooduitgang zijn ivm eisen van Fox sport en het niet hebben van een oplossing door Fortuna Sittard).

Wij wensen alle fans van Fc Utrecht en Fortuna Sittard een mooie, spannende en sfeervolle wedstrijd toe. Uiteraard hopen wij op de eerste drie punten, we gaan het vanavond zien!

Geef een reactie