Update Fanshop tijden en produkten!

De openingstijd van de Fanshop van Fortuna Sittard is vanwege de festiviteiten rondom de herdenking van Fernando iets aangepast. De Fanshop zal zaterdag geopend zijn vanaf 18.30 t/m 20.30 (15 min voor aanvang wedstrijd) tijdens de wedstrijd en de rust gesloten en de shop is weer voor jullie geopend direct na wedstrijd t/m 23.30u.

Uiteraard is het prachtig zwart-witte uit- shirt te verkrijgen in Fanshop in de maten 116 t/m 4XL voor €55.00 . De bijhorende zwarte broek zal ook verkrijgbaar zijn in de maten 116 t/m XXL voor €12.50. Daarnaast kun je ook nog steeds terecht voor het aankopen van bedrukte shirts, vesten, badlakens, Kika Fortuna Sittard CD’s, sleutelhangers, ijskast magneten, pins, rugzakken, zonneklep of nog heel veel andere merchandise. In de fanshop zijn ook nog steeds de sjaals van onze strijder Fernando Ricksen beschikbaar , deze zijn in de afgelopen jaren ism met Fernando uitgebracht.

“Pretty new” is in ieder geval de originele Masita mini bal van Fortuna Sittard, welke speciaal is ontwikkeld voor jonge voetballers. Deze bal is bedoelt om jeugdspeler de techniektraining te laten verbeteren door middel van optimaal bal contact. Deze bal is te verkrijgen in Fanshop voor €15.00. De nieuwe artikelen zijn:

Pin thuis shirt a € 3.50
Mini dress 23 cm tweezijdig thuis/uitshirt € 11.00
Mini dress (groot) 41 cm tweezijdig thuis/uitshirt € 17.50

 

Geef een reactie