Verruimde Fanshop tijden voor extra (druk) service!

Met de komst van shirtsponsor SECC bestaat nu de mogelijkheid om je reeds gekochte wedstrijd shirt te upgraden. Lees snel verder!

De Fanshop van Fortuna Sittard verruimt bij de start van het seizoen haar openingstijden om extra service te geven aan de supporters. Woensdag 7 augustus zal de fanshop open zijn tussen 12.00-18.00. Fans kunnen dan op hun reeds gekochte nieuwe Fortuna Sittard wedstrijdshirt gratis het logo van de nieuwe shirtsponsor SECC laten drukken. Daarnaast kan tegen betaling van 7 euro ook de officiële eredivisiebadge op de mouw worden geplaatst. Klaar terwijl u wacht.

Geen tijd? Dan kun je je shirt ook afgeven en  zondag aanstaande weer ophalen.  Op zondag is de fanshop namelijk geopend van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 15.00. Op deze dag zullen er geen shirts bedrukt worden. Uiteraard kun je wel terecht voor het aankopen van bedrukte shirts, vesten, badlakens, Kika Fortuna Sittard CD’s, sleutelhangers, ijskast magneten, pins, rugzakken, zonneklep of nog heel veel andere merchandise.

Tot slot is het goed om te weten dat Fortuna Sittard uitsluitend en alleen het wedstrijdshirt met hoofdsponsor SECC in de verkoop zal doen. Er zullen dit seizoen geen shirts in de fan verkoop gaan komen met een andere sponsornaam.

Geef een reactie