Video Fernando Ricksen mural

Iedereen heeft het gigantische graffiti project op de Ricksen Side inmiddels gezien, via de foto’s of nog beter: live in het stadion! Tijdens de twee weken die we in het stadion geweest zijn is Folie Media (member Young Business Club Fortuna Sittard) regelmatig komen filmen. Gisteren hebben ze een prachtige ‘making of’ video opgeleverd, zodat we allemaal nog eens kunnen nagenieten van dit project:

De realisatie van het project heeft veel tijd, zweet en energie gekost. We zijn dan ook erg blij met de inzet van de vele vrijwilligers die dit mogelijk gemaakt hebben. Hun namen komen allemaal voorbij in de video die gemaakt is door Folie Media, maar natuurlijk hebben we ze tussen het verven door ook zo goed als mogelijk op de gevoelige plaat proberen vast te leggen:

Mannen, bedankt!

Wil jij ook een steentje bijdragen aan de supportersbeleving, en meehelpen bij een van de vele activiteiten die wij organiseren als supportersvereniging? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: info@fortunasc.nl .  Alle hulp is welkom!