Nu te koop: halve seizoenkaart

Fortuna Sittard is bezig aan een ongekend goed seizoen en doet door de prachtige resultaten nog volop mee voor de prijzen. Een mooi moment voor supporters om een halve seizoenkaart aan te schaffen, zodat ze niks meer hoeven te missen van dit prachtige seizoen.

Vanaf vandaag is de halve seizoenkaart te bestellen, waarmee je de tweede seizoenshelft voordelig naar het stadion kunt komen. Daarnaast ontvang je op vertoon van de seizoenkaart korting bij diverse bedrijven in de regio. Al met al genoeg reden om een halve seizoenkaart te kopen en de ploeg na de winter te komen steunen.

Online bestelprocedure
– Voor supporters die in het verleden een ticket/seizoenkaart hebben aangeschaft, klik HIER ;
– Voor supporters die in het verleden nog geen ticket/seizoenkaart hebben aangeschaft, klik HIER .

Vroegboekactie
De supporters die de halve seizoenkaart vóór woensdag 20 december 23.59 uur aanschaffen, krijgen de wedstrijd Fortuna Sittard – Jong FC Utrecht cadeau. Een cruciale wedstrijd voor de tweede periodetitel die je niet mag missen.

Meer informatie?
Mocht jij meer informatie willen over het online/offline aanschaffen van de halve seizoenkaart, over de prijzen van de seizoenkaart, de ophaaldata en over de kortingen die je met de seizoenkaart ontvangt? Klik dan HIER .

Bron: fortunasittard.nl