Voetbalpoule: winnaars en prijzen!

De voetbalpoule is weer enkele maanden verder en dat betekent dat er weer prijzen te vergeven zijn!

Maandklassementen

In december is er gespeeld voor de nieuwste Fortuna Sittard sjaal. Het was in december een nek-aan-nekrace, maar Ronald Veld had aan een verschil van één puntje (127 om 126) genoeg om bovenaan de ranglijst te eindigen. De Fortuna Sittard sjaal komt jouw kant op Ronald!

Na een korte winterstop barstte de strijd in januari weer los. Met enige overmacht (149 om 135) wist Arno Benders het maanklassement te winnen. Omdat Arno echter geen lid is van Fortuna SC, gaat de prijs naar het hoogst geplaatste Fortuna SC lid: Rens Koenen, de nummer 2! Rens wint hiermee een Fortuna Sittard puntvaan!

In februari waren de verschillen weer een stuk kleiner en wist Erik Jacobs de winst binnen te slepen (89 om 85), waarmee hij beslag heeft gelegd op de Fortuna Sittard draagtas! Erik doet hiermee ook goede zaken voor het eindklassement, waarin hij tweede staat, maar in puntenaantal gelijk staat met de nummer 1.

Ten slotte is afgelopen weekend de strijd in het maandklassement van maart beslist. Wederom was er sprake van een nek-aan-nekrace en wist Morris Veld er met de winst vandoor te gaan. Omdat Morris echter geen lid is van Fortuna SC, schuift de prijs door naar de nummer 2: Jeremy Ehlen! Jeremy wint hiermee de poster van het Fortuna Sittard Stadion (21×30), die thuis een mooi plekje aan de muur kan krijgen!

Er zijn nog twee maandklassementen te gaan: april en mei (inclusief play offs). In april wordt er, naast de punten voor het eindklassement, gestreden om de Fortuna armbandjes. In mei sluiten we het laatste maandklassement af met de Fortuna Sittard muismat!

Met alle winnaars wordt contact opgenomen over het verkrijgen van hun prijs!

Eindklassement

Ten slotte is het tijd om de prijzen van het eindklassement bekend te maken. De top 3 van het eindklassement krijgt allereerst het lidmaatschap van Fortuna SC voor het seizoen 2021-2022 cadeau. De nummer 2 en 3 winnen daarnaast een gepersonaliseerde Fortuna Sittard Mok (speler naar keuze). De winnaar van de voetbalpoule 2020-2021 gaat er vandoor met het nieuwe Fortuna Sittard fanshirt (lichtblauw)!

Iedereen heel veel succes gewenst met de ‘laatste loodjes’!

Alle prijzen zijn uiteraard ook verkrijgbaar in de webshop!

   

Geef een reactie