Informatie Walk For life 2022

(update 12-04) Fortuna Sittard organiseert in samenwerking met de supportersvereniging Fortuna SC een Walk for Life (W4L) wandeling op paaszaterdag 16 april 2022 (10 km). De tocht is geheel uitverkocht. Bijna 265 wandelaars zullen onder de Fortuna vlag en een lekker zonnetje gaan deelnemen aan deze prachtige wandelroute, welke een officieel onderdeel van de beroemde Kennedy mars van de stad Sittard is.

De Mini-Mars. De route is 10 km, waarbij de start en de finish op de markt van Sittard is. We verzamelen bij de walk for life stand, welke te vinden is bij proeflokaal ’t Hophuys (markt 15; op de hoek). Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt en de Walk for Life sjaal! Zie hiervoor ook paragraaf “afhaal momenten”.

Vanaf 11.15 uur zullen onze ambassadeurs Pedro Ricksen en Willy Dullens samen met Forsi en Bo Breukers aanwezig zijn om een praatje te maken en/of natuurlijk mee op de foto te gaan. Om 11.40 uur zal er een officieuze Walk for Life opening zijn waarbij ook het clublied gedraaid zal worden. Om 12 uur is dan de officiële start. Daarna kan elke groep of individu zijn eigen favoriete wandeltempo kiezen, waarbij het natuurlijk het leukste is als we als geel-groene groep zichtbaar zijn.

Halverwege de wandeling is er de mogelijkheid voor een stop bij café Salden te Limbricht. De Walk for Life organisatie biedt een versnapering (blikje bier / frisdrank) tegenover het Café aan, aan iedereen die de W4L sjaal of het W4L shirt draagt. Op eigen kosten kan er ook uiteraard meer gedronken of gegeten worden hier.  De finish is weer op de markt in Sittard. De verwachte aankomst zal tussen 14.30 uur en 15.30 uur zijn. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt (voor 16.00 uur uitgelopen en er zijn drie controle posten die een knip op je kaart zetten) ontvang je een medaille. Voor de precieze route, klik hier

Afhaal mogelijkheden Walk for Life Goodies: Donderdag 14 april van 17.30 uur tot 21.00 uur bij Proeflokaal ’t  Hophuys (markt 15 Sittard; )  en op diezelfde locatie op Paaszaterdag 16 April tussen 10.00 uur en 11.30 uur. Neem voor alle zekerheid je identificatie mee en gebruik de naam waarmee je besteld hebt. Kom op tijd!!!

Goede doelen. Met dank aan de deelnemers en onze geweldige sponsoren (Helwig Kozijnen, Hermetico timmerwerken, project adviesbureau Salvino, Maatjes Streetwear, Anytime fitness, Café Salden, Café ’t Hophuys en Barticipatie) zullen we de opbrengst van deze Walk For Life tour geheel overmaken aan Stichting ALS en Football Memories met als ambassadeurs Pedro Ricksen (ALS) en Willy Dullens (Football Memories).

Tot slot: Foto’s van je avontuur en belevenissen mag je altijd delen op ons email adres, wordt zeer gewaardeerd. walkforlife.fortunasittard@gmail.com

Meer informatie:
Start / ophaal punt proeflokaal ’t Hophuys ; https://www.hophuys.nl/
Pauze / rust punt halverwege: cafe Salden te Limbricht: https://www.facebook.com/CafeSalden/
Route Mini mars / Walk For life > 10 km: klik hier
Vragen: walkforlife.fortunasittard@gmail.com

Geef een reactie