Loop jij (weer) mee met de Walk For Life 2023!

Samen bewegen voor een betere toekomst!

Fortuna Sittard is méér dan voetbal alleen. De trotse eredivisionist uit Limburg heeft onder meer als doelstelling de mensen in de regio met elkaar te verbinden en een gezonde levensstijl te bevorderen. Hierdoor helpt Fortuna Sittard mee aan het creëren van een (iets) betere wereld.

Walk For Life 2023. In dat kader zal Fortuna Sittard in samenwerking met de supportersvereniging Fortuna SC en de Kennedy Mars Sittard organisatie een Walk for Life organiseren op paaszaterdag 8 april 2023. Op deze dag kan iedereen -van jong tot oud en van super fit tot mindervalide- samen met een delegatie aan Fortuna Sittard vertegenwoordigers deelnemen aan de Mini-Mars (10 km). De verzorgde wandeling zal in een memorabele ‘geelgroene’ ambiance worden gelopen. De wandelroute is een officieel onderdeel van de beroemde Kennedy mars van de stad Sittard.

De gezamenlijke start is om 12 uur vanaf de markt in Sittard. Deelnemers dragen een uniek Walk For Life shirt . De mars voert door de kerkdorpen Einighausen en Limbricht en voert hoofdzakelijk over vlakke en geasfalteerde wegen. Wanneer je de Mini-Mars reglementair uit loopt ontvang je een medaille van de Mini-Mars.

Deelnemen. De inschrijving voor volwassenen bedraagt € 16 ,- euro en voor jeugd t/m 14 jaar €8 ,- euro. Inschrijven kan tot 17 maart 2023 via https://webshop.fortunasittard.nl/.

Bij opgave doe je officieel mee met de Mini mars in een heerlijke ambiance, je krijgt een officieel Fortuna Sittard “Walk for Life” shirt, een gratis ticket (zuid tribune) voor de wedstrijd (*) Fortuna Sittard – AZ Alkmaar (16 april 2023) en je steunt direct onze goede doelen (MVO) van Fortuna Sittard.

(*) onder voorbehoud van competitieschema

Meer informatie en contact gegevens
Opgave en registratie: webshop.fortunasittard.nl
Contact / E-mail: walkforlife.fortunasittard@gmail.com

Geef een reactie