Wil jij in het nieuwe G-team van Fortuna Sittard!?

Grijp je kans, meld je aan voor de selectiedagen en wie weet mag jij volgend seizoen in competitieverband met het G-elftal de kleuren van Fortuna Sittard verdedigen.

Namens Fortuna Sittard organiseert de stichting Fortuna Verbindt al jaren een groot aantal maatschappelijke projecten in de regio. Onder die naam geeft de club invulling aan de maatschappelijke rol die hoort bij een betaald voetbalorganisatie op het hoogste niveau in Nederland. Fortuna Verbindt start binnenkort met een geweldig nieuw initiatief: het Fortuna Sittard G-elftal. En daar kun jij bij zijn!

Ben je:

  • Tussen 17 en 35 jaar oud;
  • Bij voorkeur woonachtig in Sittard-Geleen of omgeving;
  • Iemand die de basis voetbalvaardigheden beheerst;
  • Iemand met een lichamelijk en/of mentale beperking;
  • Iemand die bij voorkeur nog niet bij een andere club in competitieverband aan G-Voetbal heeft gedaan;
  • Iemand die zichzelf kan verzorgen bij het douchen en aankleden.

Meld je dan aan via het mailadres john.huntjens@fortunasittard.nl! In de mail graag duidelijk je naam, telefoonnummer en bij voorkeur ook het mailadres van jouw contactpersoon vermelden. De eerste 30 aanmelders ontvangen dan een uitnodiging om deel te nemen aan de selectiedagen. Deze worden gehouden op zondag 26 mei en zondag 2 juni, beide keren van 10.00 tot 12.00 uur, op de accommodatie van VV Sanderbout. Kort na de selectiedagen hoor je van ons of je komend seizoen deel uitmaakt van ons G-elftal.

Grijp je kans, meld je aan en wie weet mag jij volgend seizoen in competitieverband met het G-elftal de kleuren van Fortuna Sittard verdedigen.

Geef een reactie