Extra openingstijden en produkten bij de Fanshop!

Het seizoen is over, maar de fanshop blijft de zomer uiteraard geopend voor alle supporters die merchandise willen aanschaffen. Deze week is de fanshop zelfs drie dagen geopend en zijn er enkele nieuwe artikelen te verkrijgen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Aangepaste openingstijden
De Fanshop in het Fortuna Sittard Stadion is deze week drie dagen geopend, namelijk op de onderstaande drie dagen. De openingstijden van de fanshop zijn ook te allen tijde te vinden onder het kopje “agenda” op onze website.

  • Woensdag 22 mei: 15.00 – 18.00 uur;
  • Vrijdag 24 mei: 15.00 – 18.00 uur;
  • Zondag 26 mei: 13.30 – 15.30 uur.

Nieuwe producten
Vanaf woensdag zullen de gedragen warming-up kleren en de gedragen trainingskleren te koop zijn. Deze unieke kledingpakketten zijn te verkrijgen in de maten M en L en kosten 60 euro per pakket. Het gaat hierbij om volgende producten:

Pakket 1: Trainingskleren (groen/zwart)
– Short;
– Shirt;
– Lange broek;
– Windbreaker.

Pakket 2: Warming-up kleding (zwart/wit)
– Sweater;
– Lange broek;
– Shirt.

Ook liggen er vanaf woensdag Fortuna Sittard muismatten en Fortuna Sittard magneten in de fanshop. Deze twee producten zijn ook online te verkrijgen in de Fortuna Sittard Webshop. Voor de kledingpakketten kun je alleen terecht in de Fortuna Sittard Fanshop. Dus wil jij een van de kledingpakketen aanschaffen? Wees er dan snel bij want op=op en reserveringen zijn niet mogelijk.

Geef een reactie