WOB procedure weer vier weken vertraagd!

De politie Limburg en Sittard-Geleen heeft na het verlopen van de uiterste datum om een reactie te geven op de WOB aanvragen de procedure weer 4 weken vertraagd. Het is inmiddels de zoveelste vertragingstaktiek in dit dossier

1. Burgemeester wacht eerst op politie analyse, dan adviseert men uiteindelijk na enige weken weer een volgende analyse en het is daarna doodsstil..zowel in de politiek als bij vervolg audit.
2. Het OM te Sittard weigert politie agenten als verdachten te zien, ook al erkend politiechef dat men onnodig heeft geslagen en onproffesioneel heeft gehandeld en ook al zijn er fysieke gewonden in het ziekenhuis afgevoerd. De burger staat macheloos.
3. De WOB procedure wordt bewust door Politie -vlak voor de deadline- vertraagd, nu wordt een reactie al over de jaargrens (!) getild.

Niettemin zal het de Fortuna SC en de Fortuna Sittard supporters niet weerhouden om door te gaan. Alle processtukken worden zeer zorgvuldig bewaard en zullen onderdeel uitmaken van -indien nodig- een mogelijke onderzoek door de ombudsman en zullen overhandigd worden aan het auditteam.