12 September Away day in Fortuna Sittard Stadion!

Op die dag staat de eerste wedstrijd van het seizoen gepland, en dan meteen ook nog een away day. Door Corona gedwongen hebben SECC en Fortuna SC de handen ineengeslagen en maken we er een awayday. Ruim 100 man zullen zaterdag de wedstrijd via schermen gaan bekijken. Langskomen zonder BBQ kan ook nog op de wedstrijddag, mist er nog plaats is., (die is er nog)

We willen onze supporters (dus ook niet leden van Fortuna SC), de kans geven om samen naar de wedstrijd te kijken en wel in de Businessclub van Fortuna, helaas is ons home hiervoor door de huidige omstandigheden niet geschikt. Dit wordt gecombineerd met een BBQ.

De kosten voor dit event zijn € 12,50 (excl. drank), wil je alleen de wedstrijd komen kijken en niet mee eten dan vragen we een kleine onkostenvergoeding van € 5,00. Betaling geschied ter plekke á contant! (Gelieve gepast te betalen).

Enkele belangrijke punten i.v.m. de COVID19 maatregelen:

  • Aanmelden voor de BBQ is verlopen, gewoon langskomen gaat wel -zonder aanmelden- zo lang er voldoende zitplaatsen zijn.
  • De persoonsgegevens blijven tot 14 dagen na het event bewaard en worden daarna vernietigd. De gegevens worden alleen gebruikt indien er contact onderzoek van de GGD nodig is.
  • Tijdens het event zijn er uitsluitend zit plaatsen.
  • Drank kan via de groene Fortuna munten betaald worden en zijn die avond ook te koop.
  • Parkeren kan in de garage
  • Inloop is vanaf 18:00 uur en de BBQ begint om 19:00, de wedstrijd begint om 21:00.

Neem je geel-groene kledij mee en een dosis goede zin en vertrouwen, en dan gaan we er een leuke avond -hopelijk- van maken.!!!

Laten we er met z’n alle een te gekke away day @ home van maken!

Geef een reactie