13 Mei: Afsluitende Supportersdag

Op Vrijdag 13 Mei organiseert Tifosi Giallo Verde in samenwerking met het Fortuna Supporters Collectief, Fortuna Sittard en VV Sanderbout een afsluitende supportersdag voor de supporters om samen met alle andere supporters en de club het seizoen af te sluiten. Tijdens deze dag zullen er een aantal activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Alles zal zich afspelen rondom de hoofdactiviteit van deze dag, namelijk een oefenwedstrijd van Fortuna Sittard tegen een supportersteam.
De club zal zelf met het eerste team richting het complex van vv Sanderbout komen, echter zoeken wij nog spelers die mee willen doen in het supportersteam. Heb jij altijd al eens tegen Fortuna willen voetballen? Dan is dit je kans! Via de veiling van John van Bommel kun jij je aanmelden om mee te doen in het supportersteam. Het enige wat wij vragen is dat je op dit moment actief bent als voetballer. Wij verwachten niet dat je op het zelfde niveau als de tegenstander zit (al zou dat natuurlijk wel mooi meegenomen zijn), echter willen wij er wel graag een enigszins leuke wedstrijd van maken. Houd er rekening mee dat aanmelden niet automatisch betekend dat je meedoet. Wij zijn afhankelijk van het aantal aanmeldingen, en om toch iedereen genoeg speeltijd te geven, kunnen wij daarom wellicht niet alle aanmeldingen mee laten doen aan deze wedstrijd. Zoals op de veiling ook te zien is, is een team niet compleet zonder coach, scheidsrechter en nog een heel aantal andere functies die nodig zijn om een wedstrijd goed te laten verlopen. Mocht je dus geen held op voetbalschoenen zijn, maar je wilt toch graag deel uitmaken van deze ervaring, meld je gerust aan. Al het geld dat tijdens deze dag word opgehaald, zal gaan richting de organiserende partijen Fortuna Sittard, Tifosi Giallo Verde en VV Sanderbout. De wedstrijd begint om 19.30.
We zullen de komende tijd meer bekend maken over deze afsluitende dag, en de andere activiteiten die hierbij georganiseerd worden. Om dit allemaal in goede banen te laten leiden zoeken we nog mensen die bereid zijn om hier als vrijwilliger te kunnen helpen. Heb je vragen, wil je je ergens voor aanmelden, of het je wellicht nog andere ideeën? Hiervoor hebben wij het e-mailadres fortunasittard2016@gmail.com in het leven geroepen om hier aan te voldoen.
Natuurlijk kun je ook gewoon langs komen om gezellig een drankje te doen samen met de andere fans en de selectie van Fortuna Sittard. De entree is helemaal gratis gedurende de hele dag!