Fortuna SC meer dan 1100 leden, jij ook?

Met trots wil het bestuur van Fortuna SC bekend maken dat in de maand juli, iets meer dan vijf jaar na oprichting van Fortuna Sittard, de supportersvereniging meer dan 1100(!) leden aan zich heeft mogen verbinden.

Mett trots wil het bestuur van Fortuna SC bekend maken dat in de maand juli, iets meer dan vijf jaar na oprichting van Fortuna Sittard, de supportersvereniging meer dan 1000(!) leden aan zich heeft mogen verbinden. De verwachting is zelfs dat we aan het einde van volgende week uit 1100 leden bestaan. In 2013 werd door de oprichters van Fortuna SC de wens uitgesproken om ‘ooit’ 500 leden te mogen verwelkomen en deze wens is dus meer dan waarheid geworden. Bij een uitverkocht Fortuna Sittard stadion is straks 1 op de 12 supporters lid van ons collectief!

De spectaculaire toename van leden (Fortuna SC had iets meer dan 400 leden op 1 juli 2017) is niet alleen een gevolg van de sportieve resultaten van Fortuna Sittard: steeds meer leden enthousiasmeren andere supporters om ook lid te worden van Fortuna SC. Hierdoor ontstaat een steeds groter en sterker collectief en mogen wij als bestuur met recht stellen voor de belangen van de supporters van Fortuna Sittard op te komen. Daarnaast zijn al onze leden, individueel, bewaker van de club op grond van het gouden aandeel dat Fortuna SC bezit in de Fortuna Sittard B.V.

Wil ook jij onderdeel vormen van het Fortuna Supporters Collectief? Klik dan hier voor onze doelstellingen en hier om alle voordelen te bekijken die het lidmaatschap te bieden heeft en voor het online inschrijfformulier!

Geef een reactie