Aflevering 13: Het passionele slotakkoord van de competitie

In het Covid-19  jaar waren er voor de Limburgse fans maar bar weinig hoogtepunten, maar de prima prestatie van Fortuna Sittard en de geboorte van Fortuna SC TV mogen toch wel  in de annalen bijgeschreven worden. Wat is er dan mooier om aandacht te geven aan historische glorie, de laatste fase van de competitie, de opkomst van nieuw talent en de passionele fan-sfeer waar we in de maand mei nog van hebben kunnen genieten:  Tijd voor Fortuna-SC TV!!!!!!

Onze nieuwe uitzending gaat op 21 mei om 19.00 uur in première via de Facebook pagina van het Fortuna Supporters collectief en op het You-tube kanaal van het collectief waar de uitzending daarna beschikbaar zal blijven.

In deze uitzending niet alleen veel aandacht voor het spannende slot van dit geweldig seizoen, maar ook veel aandacht voor het verleden en de toekomst van de trots van Sittard en omstreken.

We geven jullie een inkijkje hoe de jeugdopleiding er voor staat, we laten twee super jeugdtalenten aan het woord en er zijn interviews met spelverdeler Tesfaldet Tekie, eigen jeugd talent Arian Kastrati en Mario Eleveld vertelt over de legendarische jaren -op en naast het veld- van Fortuna Sittard in de jaren tachtig.

De voetbaltafel is er ook weer, niemand minder dan onze hoofdtrainer Sjors Ultee zal aanschuiven voor een uiterst boeiend en inspirerend gesprek over drijfveren, leermeesters, visie en passie. Verplichte kost voor iedereen die van voetbal houdt!

Uiteraard zal ook de pure fan beleving aan bod komen. Zo hebben we ruim aandacht voor de doldwaze, sympathieke goede-doel actie van een drietal fans: “de Tour-de-handhaving” en uiteraard is het toetje een passioneel verslag met unieke beelden van het onthaal van de spelers na afloop van de laatste competitie wedstrijd  en de vele enthousiaste reacties van de spelers hierop. Kortom een uitzending met hoop, nostalgie, trots en een lekkere stoot adrenaline die de echte, maar ook de beginnende Fortunees zeker niet mag missen!

Wil je eerdere afleveringen of losse interviews nog eens terugzien ga dan naar https://www.youtube.com/user/FortunaSCtv.

Geef een reactie