Winnaars maand- en eindklassement voetbalpoule

Met het einde van het eredivisieseizoen, is er ook een einde gekomen aan de Fortuna SC voetbalpoule 2020-2021. Onderstaand de laatste uitslagen van de klassementen.

April

Het maandklassement april is gewonnen door Ronald Bos, met een riante voorsprong op de nummer twee van negen punten! Omdat Ronald echter geen lid is, schuift de prijs door naar Dani Benders. Dani wint hiermee het Fortuna Sittard armbandje.

Mei

Het laatste maandklassement is gewonnen door Randy Bosman, met een iets krappere voorsprong van zes punten op de nummer twee. Randy neemt hierdoor de Fortuna Sittard muismat in ontvangst!

Eindklassement

Nu het laatste maandklassement is gespeeld, is ook de top drie van het eindklassement bekend. Onderstaand de top drie van het eindklassement, bestaande uit leden van Fortuna SC. Immers: alleen onze leden spelen maandelijks mee voor de prijzen.

  1. Erik Jacobs –> Lichtblauw Fortuna Fanshirt
  2. Ronald Veld –> Fortuna Sittard Mok
  3. Martijn Withoot –> Fortuna Sittard Mok

Met alle winnaars wordt contact opgenomen over het in bezet krijgen van hun prijs. Daarnaast ontvangt de top drie een gratis lidmaatschap van Fortuna SC voor komend seizoen!

We hopen onze leden ook dit seizoen weer blij te hebben gemaakt met een leuke voetbalpoule en de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen. Ook een dankwoord aan de mannen van www.poules.com, voor alweer het vierde jaar op rij organiseren van de voetbalpoule. We hopen er volgend jaar een mooi vijfde jaar aan vast te plakken!

Geef een reactie