Aan’m leden mogen donatie bepalen!

De Fortuna SC is een eerlijke en leuke vereniging. Wij zijn er altijd voor onze leden en natuurlijk ook voor Fortuna Sittard. Daarom zijn wij verheugd dat we een bijzondere actie aan de leden, in dit geval de oud Aan’ M leden van 2015-2016, kunnen aanbieden. Vorig jaar heeft de Fortuna SC de Aan’ M gelden geïncasseerd, maar John van Bommel -welke de grondlegger van het Aan’m concept is- heeft hier namens de Fortuna SC vorig jaar geen beroep op gedaan.

Daar de gelden van de Aan’m leden zijn en wij steeds maximale zeggenschap hebben beloofd vinden wij dat deze groep dan ook mag beslissen wat er met het resterende bedrag van 5500 euro gaat gebeuren.

Het bestuur heeft drie doelen voor jullie geselecteerd, het Aan M lid (2015-2016) kan hier (zie de Poll hier rechts op de pagina) eenmalig stemmen. Stemmen kan tot 15 oktober. (je ziet de poll alleen maar als je Aan m lid bent geweest in 2015-2016)

1. Ben van Dael: “Mijn spelers fitter krijgen!”
We hebben Ben van Deal, trots trainer van Fortuna Sittard, gevraagd hoe we de kwaliteit op de mat met deze bijdrage kunnen verhogen.

Ben: “ik wil al vanaf het begin met hartslagmeters werken. Dit om blessures te voorkomen (gaat heel goed tot dit moment) en om de spelers nog fitter te krijgen. Dit omdat ik op een bepaalde manier wil spelen (strijd en druk naar voren en afjagen). Hier moeten ze heel fit voor zijn. ”

“Verder heb ik het hier niet over gehad met de club toen ik begon, omdat ik dacht dat deze er zeker zouden zijn!! niet dus.  Met de hartslagmeters kan ik en mijn team net weer wat beter presteren! Dus het Aan’m bedrag zou zeer zeker welkom zijn!”

2. De Fortuna Sittard academy: “Ontwikkel ons talent!”
De Fortuna Sittard Academy is een van de pijlers in het beleid van Fortuna Sittard. De club noemt de academy haar levensader en met recht. In de huidige selectie zien we de zelf opgeleide spelers Jordie Briels, Dries Saddiki, Per Schuurs, Gavin Vlijter en Luc Mares terug. Wanneer deze spelers veranderen van club heeft Fortuna Sittard recht op een opleidingsvergoeding of een deel van de transfersom.

Het opleiden van dergelijke talenten tot volwaardige profvoetballers dient natuurlijk zo goed mogelijk gefaciliteerd te worden om tot goede resultaten te komen. De Stichting Fortuna Sittard academy sponsorcommissie is opgericht met als doel de opleiding van talenten bij Fortuna Sittard te ondersteunen. Zij financiert specifieke begeleiding (bv techniek en keeperstrainingen), materialen (bijvoorbeeld ballen en doelen, aankleding complex), wintertrainingen en deelname aan toernooien. Een bijdrage van het Aan’m fonds zou zeer welkom zijn en wordt dus besteed aan de ontwikkeling van onze talenten.

3. Comité “Verbeteren van het Supportershome”: van en voor de fans!
Hoe ons elftal ook presteert, de vreugde of het verdriet wordt al sinds mensenheugnis gedeeld in het knusse supportershome van de Fortuna SC. In het afgelopen jaar is een groep vrijwiligers begonnen met het opnieuw inrichten van het “home”, zodat we in de toekomst binnen en buiten kunnen blijven genieten van de echte Fortuna Sittard fan beleving.

Een zomerterras met tap en BBQ, snelle wifi, (live) TV kijken op schermen, een nieuwe bar, nieuwe fanscene aankleding, sfeerverlichtig en een nieuw plafond staan op de planning om de sfeer voor de bezoekers verder te verhogen. De snelheid van het doorvoeren hiervan wordt mede beïnvloed door een mogelijke bijdrage vanuit het Aan’M fonds. Elke cent zal gebruikt worden om de sfeer voor de fans te verhogen!  (zie de foto voor een -mogelijke- sfeer impressie).

Het Aan M lid (2015-2016) kan ​ eenmalig stemmen. Zie de poll op de rechterkant van de pagina. Stemmen kan tot 15 oktober, daarna zal het bestuur van de Fortuna Sc de keuze bekend maken. Heb je vragen of lukt het je niet je stem uit te brengen, meldt je dan gerust (met je keuze) via info@fortunasc.nl

het Fortuna sc bestuur​