Afhalen lidmaatschapspasjes

Afhalen lidmaatschapspasjes
Afgelopen zondag hebben circa honderdvijftig leden hun lidmaatschapspasje afgehaald tijdens de open dag. Leden die dit nog niet hebben gedaan, kunnen dit aanstaande vrijdag alsnog doen voor en na de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht in ons supportershome. Hoe meer pasjes er door jullie afgehaald worden, hoe minder verzendkosten de vereniging hoeft te maken. Dat geld kunnen we dan weer goed gebruiken voor andere doeleinden: het supportershome, het magazine, sfeeracties, het organiseren van activiteiten, et cetera.

Betalen contributie
Leden die hun contributie nog niet betaald hebben, kunnen dit eveneens aanstaande vrijdag voor en na de wedstrijd doen in het supportershome. Gelieve contant te betalen, pinnen is helaas niet mogelijk.

Nieuwe leden

Tijdens het afgelopen weekend, en met name tijdens de open dag, werden we blij verrast door de aanmelding van tientallen nieuwe leden voor onze vereniging. Door deze grote toestroom aan nieuwe leden hebben we extra lidmaatschapspasjes bij moeten bestellen. Dat betekent dat de pasjes van leden die zich na 11 augustus hebben aangemeld aanstaande vrijdag nog niet klaar zullen zijn. Zodra deze pasjes klaar zijn, ontvangen de betreffende leden hierover bericht. Mocht je in de tussentijd bijvoorbeeld met de busreis mee willen naar een uitwedstrijd, dan is dat geen probleem. De nieuwe leden staan uiteraard wel al ingeschreven in onze ledenadministratie.

Voor vragen over je lidmaatschap, je contributie of het wijzigen van je gegevens: neem contact op met onze ledenadministratie via e-mailadres ledenadmin@fortunasc.nl